BAFRA BELEDİYESİ DIŞA BAĞIMLILIKTAN KURTULUYOR

BAFRA BELEDİYESİ DIŞA BAĞIMLILIKTAN KURTULUYOR

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında;Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tarık Dursun ve Damsan Makine İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş arasında imzalanan

A+A-

İlçedeki sosyal ve kültürel çalışmaların aksamadan yürütülmesi ve farkındalık yaratılması konusunda günlük hayatta ihtiyaç hissedilen birçok alanda dışa bağımlılıktan kurtulma adına önemli bir adım olarak nitelendirilen ve ihtiyacı hissedilen birçok alanda kendi üretimini sağlamanın yanında, ciddi manada tasarruf elde etmeyi amaçlayan proje Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin el emeği göz nuru ile yapılan çim görünümlü konteynır koruyucuları ilçenin muhtelif yerlerine yelleştirilmesine başlandı.

 

Projenin hayata geçmesi ile birlikte; ilk etapta Dekoratif banklar, çim görünümlü konteynır koruyucuları imalatını gerçekleştiren Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ortaya çıkardıkları ürünler ilçe sakinleri tarafından da beğeniliyor.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ”İmzaladığımız protokol sayesinde ilçemizde ihtiyaç hissedilen ve daha önce satın almak durumunda olduğumuz Dekoratif banklar, çim görünümlü konteynır koruyucularını oldukça küçük maliyetlerle Bafra’mıza kazandırıyoruz. konteynır koruyucuları ile ilgili vatandaşlarımızın memnuniyeti ise bizleri oldukça mutlu ediyor. ”Dedi.


bafra-belediyesi-1-027.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.