BAFRA BELEDİYESİ ASFALTTA HIZ KESMİYOR

BAFRA BELEDİYESİ ASFALTTA HIZ KESMİYOR

Bafra Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

A+A-

Fen İşleri ekiplerince 2 aylık yaz döneminde şu ana kadar 5 mahalle 19 cadde ve sokakta 16.000 ton sıcak asfalt ve 3.960 metrekare kaldırım çalışması yapıldı. Asfalt ve kaldırım çalışmaları yaz sonuna kadar devam edecek.

Yapılan her çalışmayı yerinde takip eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hiçbir çalışmayı aksatmadan çok yönlü olarak hizmet etmeye çalışıyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenledik. 11 Temmuzda başladı 16 Temmuz saat 24.00’e kadar devam etti. Tüm hemşerilerime duyarlılıkları ve muhteşem katılımları için bir kez daha teşekkür ediyor, şehitlerimiz rahmet gazilerimizi saygıyla anıyorum. Diğer yandan dünyanın 3. büyük organizasyonu olan 23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları ile ilgilendik. 3 branşta müsabakalar ilçemizde yapılıyor. Bu konu ile alakalı tanıtımlar yaptık. Sporcularla ilgileniyoruz. Müsabakaları izliyoruz. Müsabaka takvimini ilan ederek, mesaj çekerek her türlü desteği veriyoruz. Ayrıca 20-23 Temmuz tarihleri arasında Bafra’yı dünyaya açan uluslararası Bafra Kapıkaya Festivali’ni yaptık. Muhteşem bir festival oldu. Tüm hemşerilerime, katılımcılara, festival komitesine, valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, kaymakamımıza teşekkür ediyorum.  Basınımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, Asar ve Kapıkaya mahallemizin muhtarlarına ve sakinlerine, sağlık ve emniyet görevlilerimize, havacılık kulübümüze, Burhan Apaydın beye, belediye müdürlerimize ve çalışanlarımıza, ilçe başkanımıza, siyasi parti temsilcilerimize, belediye meclis üyelerimize, Kızılay’a, İlçe Sağlık Müdürlüğümüze kısacası emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm bu etkinlikleri yaparken halkımızın acılı ve mutlu günlerine katıldık. Diğer yandan da asfalt, kaldırım ve beton yol çalışmalarımızı yaptık. Belediyemize yeni araçlar aldık.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “2 aylık dönemde şu ana kadar 16.000 ton sıcak asfalt ve 3.960 metrekare kaldırım yaptık. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bafra’mız hem çevre dostu, temiz ve ekonomik doğal gaza kavuştu hem de yollarımızın asfalt ve kaldırımlarını yapıyoruz. Hemşerilerimizle çok güzel diyaloglarımız var. Her zaman iç içeyiz. Muhtarlarımız, basınımız, sivil toplum kuruluşlarımız, ilçe teşkilatımız, milletvekillerimiz ve ilçe protokolümüz ile Bafra için bir ve beraber hareket ediyoruz. Çünkü biz Bafra olarak büyük bir aileyiz.”

asfalt-(1)-001.jpgkaldirim-(1).jpgkaldirim-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.