BAFRA BELEDİYESİ 3 MAHALLEDE 22 KM YOL ÇALIŞMASI YAPTI

BAFRA BELEDİYESİ 3 MAHALLEDE 22 KM YOL ÇALIŞMASI YAPTI

BağlantıBafra Belediyesi Fen İşleri ekipleri Fener Mahallesi’nde

A+A-

 10 km, Koruluk Mahallesi’nde 7 km, Sahilkent Mahallesi’nde 5 km olmak üzere ara yollar ve bağlantı yollarında 22 kilometre çakıllama çalışması yaptı. Bu çalışmalar sırasında toplamda 1500 kamyon kum döküldü.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler sırasında AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  Fener Mahallesi muhtarı Hüseyin Şeker, Koruluk Mahallesi Muhtarı Ramazan Derebey ve Sahilkent Mahallesi Muhtarı Durmuş Alan bulundu. Muhtarlar Başkan Şahin’e yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:  “Ak Parti ilçe başkanımızla birlikte çalışmalarımızı yerinde inceliyoruz. Yerinden takip ediyoruz. Yaz döneminde daha çok güneyde yukarıdaki mahallelerimizde çakıllama ve menfez çalışmaları yaptık. Ayrıca heyelan olan yerlerde bakım onarım çalışmalarımızı bitirdik. Bu dönemde de havalar düzeldiğinde çalışmalar yapacağımıza muhtarlarımıza söz vermiştik. Şimdi ise çalışmaları başlattık. İlk çalışmamızı Fener Mahallemizden başlattık.10 km’lik ara yolları ve bağlantı yollarını çakıllama yaparak bitirdik. Ardından Koruluk Mahallemize geçtik burada da toplamda 7 km’lik yolumuzun çakıllamasını yaptık. Şu anda devam eden çalışmamız ise Sahilkent Mahallemizin bağlantı ve ara yollarında devam etmektedir. İnşallah burayı da 1-2 güne tamamlayacağız. Bu mahallelerimize toplamda 1500 kamyon çakıl döktük. Sonrasında ise Kalaycılı, Adaköy ve Karaburç mahallelerimizde ki bozuk olan yollarda çalışma yapacağız.”

 

Başkan Şahin açıklamalarına şöyle devam etti: “İlerleyen günlerde bizlerden hizmet bekleyen başta doğu yakasında bulunan mahallelerimiz olmak üzere tüm mahallelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bazı mahalleleriz büyük olduğundan 50-60 km yollara sahip olan mahallelerimiz var buralarda tabi çalışmalarımız uzun sürüyor. Tabiî ki bu kolay değil.  Ama bizler belediyemizin bütün imkânlarını insanlarımızı rahatlatan hizmetler adına seferber ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Bizler her zaman değerli muhtarlarımla birlikte hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

cakillama-calismasi-(1).jpgcakillama-calismasi-(1).jpgcakillama-calismasi-(2)-001.jpgcakillama-calismasi-(3)-001.jpgcakillama-calismasi-(4)-001.jpgcakillama-calismasi-(5)-001.jpgcakillama-calismasi-(6)-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.