BAFRA BELEDİYESİ 100 BASIN MENSUBUNU AĞIRLADI

BAFRA BELEDİYESİ 100 BASIN MENSUBUNU AĞIRLADI

Basın ve Enformasyon Samsun Bölge Müdürlüğü Samsun, Sinop, Amasya, Çorum ve Tokat illerinden basın mensupları için Bafra Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’ne gezi düzenledi.

A+A-

Bafra Belediyesi, geziye katılan yaklaşık 100 basın mensubu ve içlerinde Üniversitelerin basın, yayın ve iletişim bölümlerinde okuyan öğrencilerin bulunduğu grubu Bafra Öğretmenevi’nde ağırladı. Meşhur Bafra Pidesi hediye etti. Bafra’yı tanıtan kitaplar verdi.  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Ankara’da bulunduğu için misafirlere sinevizyon kanalıyla bir konuşma yaparak Bafra hakkında bilgiler verdi. Programa Bafra Belediye Başkan yardımcısı İsmail Kurt, Basın Enformasyon Bölge Müdürü Mücahit Taşkın katıldı.

 

Program sırasında Bafra Belediye Başkan yardımcısı İsmail Kurt bir konuşma yaparak basının önemine vurgu yaptı. Bafra hakkında bilgiler vererek, basın mensuplarından Bafra’nın tanıtımına katkı yapmalarını istedi. Basın Enformasyon Bölge Müdürü Mücahit Taşkın ise yaptığı konuşmada Bafra’da gösterilen misafirperverliği asla unutmayacaklarını ifade ederek Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e, Bafra Belediye Başkan yardımcısı İsmail Kurt’a ve Bafra Belediyesi basın görevlilerine çok teşekkür etti. Taşkın, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nin harika bir yer olduğunu belirterek Bafra’da çok güzel alanlar var. Bafra’ya yeni geziler düzenleyerek Bafra’nın değerlerinin tanıtımına katkı yapacaklarını söyledi.

 

Bafra Belediyesi, basın mensuplarına ve üniversite öğrencilerine Bafra’yı tanıtan kitaplar takdim etti. Basın mensupları ve öğrenciler kitaplara büyük ilgi gösterdiler. Bafra Kuş cennetini çok beğendiklerini, Bafra’da gördükleri yakın ilgi ve misafirlikten memnun olduklarını söyleyerek, “Bafra Belediyesi bizi evimizde gibi hissettirdi. Övgüsünü çok duyduğumuz Bafra pidesini yerinde yemenin ayrı bir mutluluğu yaşadık” dediler.

bafra-belediyesi-100-basin-mensubunu-agirladi.jpgbafra-belediyesi-100-basin-mensubunu-agirladi-001.jpgbafra-belediyesi-100-basin-mensubunu-agirladi-002.jpgbafra-belediyesi-100-basin-mensubunu-agirladi-003.jpgbafra-belediyesi-100-basin-mensubunu-agirladi-004.jpgbafra-belediyesi-100-basin-mensubunu-agirladi-005.jpgbafra-belediyesi-100-basin-mensubunu-agirladi-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.