Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, TBMM'nin açılışının 99'uncu yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Başkan Kılıç, mesajında; “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir" prensibi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu için sağlam bir temel teşkil ettiği gibi, bizim için de bizden sonrakiler için de gerçek bir toplum sözleşmesi niteliği taşımaktadır.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma hedefine doğru ilerlerken, bugün her zamankinden daha inançlı, daha azimli ve daha güçlüyüz.

 

Bu bayram, millî iradenin egemen kılındığı ve bunun üstünde bir gücün tanınmadığını ilân ederken, diğer taraftan da yarınlarımızın güvencesi en değerli varlıklarımıza, çocuklarımıza eşsiz bir armağandır.

 

 Dileğimiz tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde kardeşlik duygularıyla, her günü bayram coşkusu ile yaşamalarıdır. Hepimiz biliyoruz ki yarınların güçlü ve müreffeh Türkiye’sinin genç mimarları aydınlık yüzleriyle sevgili çocuklarımız olacaktır.

 Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz milletimizin hürriyetini sağlayan, milli iradesine özgürce ortaya koymasına zemin hazırlayan ilk meclisin kahraman tüm kurucu üyelerini saygı şükran ve rahmetle anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu düşüncelerle kutluyor, tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.