BAFRA BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SEBAHAT KURT’TAN YOĞUN MESAİ

BAFRA BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SEBAHAT KURT’TAN YOĞUN MESAİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen AK Parti Milletvekili adayları tanıtım programına katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitmişti.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç başkanlık makamına vekâlet etmek üzere ise Belediye Meclis Üyesi Sebahat Kurt'u bıraktı.

Bafra Belediye Başkan Vekili Sebahat Kurt görevinin ikinci gününde ise ilk olarak Bafra İşkur Merkez Müdürlüğünü ziyaret etti.

Bafra İşkur Merkez Müdürü Yakup Ergenlik ve personeli ile bir araya gelen Bafra Belediye Başkan Vekili Sebahat Kurt yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Yapılacak çalışmalarda Bafra Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.’’dedi

 

Bafra İşkur Merkez Müdürü Yakup Ergenlik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Ziyarette Bafra Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Şenel’de hazır bulundu.

Başkan Vekili Kurt daha sonra ise Bafra İmam Hatip Ortaokulunun düzenlediği 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına katıldı.

Bafra İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte programın açılış kurdelesini Bafra Belediye Başkan vekili Sebahat Kurt, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Eğitim Bir-Sen Bafra Temsilcisi Hamdi Yıldız, Bafra İmam-Hatip Ortaokulu müdürü Şerafettin Çakır kesti.

Başkan Vekili Kurt Bafra İmam Hatip Ortaokulunun düzenlediği 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında stantları ziyaret ederek öğrencilerin projelerini yerinde inceledi, çalışmalarında başarılar diledi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu ve yönetim kurulu üyeleri ise daha önce Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Bafra Belediye Başkan Vekili Sebahat Kurt’u makamında ziyaret ederek bu görevi kendisine takdim eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Genç’e kadınlara verdiği önemden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan vekili Kurt’ta Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu ve yönetim kurulu üyelerine nazik davetlerinden dolayı memnuniyeti belirtti.

bafra-belediye-baskan-vekili-sebahat-kurt’tan-yogun-mesai--2.jpgbafra-belediye-baskan-vekili-sebahat-kurt’tan-yogun-mesai--3.jpgbafra-belediye-baskan-vekili-sebahat-kurt’tan-yogun-mesai-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.