Bafra Ak Parti Teşkilatından Diriliş Başkanlığına Ziyaret.

Bafra Ak Parti Teşkilatından Diriliş Başkanlığına Ziyaret.

Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve teşkilat mensupları Bafra Fikri-Asım Diriliş Başkanlığına ziyarette bulundular.

A+A-

Referandum çalışmaları Yapan Ak Parti İlçe teşkilatı ile beraber esnaf ve sivil toplum örgütlerini ziyarette bulunan Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Referandum çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Bafra Fikri-Asım Diriliş Başkanı Erkan Uyanık ; Biz Diriliş Başkanları olarak,ülkemizin yaşadığı her türlü zorlukta devletimizin yanında bulunmayı borç bildik, 15 temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile sokaklara döküldük.    Devletimin bekası için Her zamanda hazır bulunduk ve bulunmaktayız. Diriliş Başkanları Olarak Ana yasa değişikli ilk gündeme Geldiğinde Genel Başkanımız Hasan Türksel Bey “Benim Anayasam” Kitaplarını tüm il ve ilçelere dağıtarak  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan`nın Yanında Bulunduk.Referandum Süreci içersinde de halen çalışmalar yapmaktayız. Son olarak halkın bilinçlenmesi adına El broşürleri ile Halka Neden Evet Demeleri gerektiğini anlatıyoruz ve çalışmalar yapıyoruz. Şeklinde konuştu.

Karşılık sohbetin ardından Bafra Fikri-Asım Diriliş Başkanları Başkanı Erkan Uyanık ve Diriliş Başkanları Teşkilat sorumlusu Mustafa Kemal Aydın, Ak Parti teşkilatı ile beraber diriliş başkanlarının el broşürünü ellerine alarak hep birlikte evet mesajı vererek hatıra fotoğrafı çekindiler.

bafra-ak-parti-teskilatindan-dirilis-baskanligina-ziyaret..jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.