BAFRA AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

BAFRA AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

AK Parti Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı yoğun bir katılım ve miting havasında gerçekleşti.

A+A-

AK Parti Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı öncesinde ilçe binası önünde toplanan partililere seslenen AK Parti Samsun Milletvekili Adayları sırayla birer konuşma yaparak vatandaşları selamladılar.
 
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel burada yaptığı konuşmada; “Bir Bafralı olarak sizlerden var gücünüzle çalışarak, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran’da da sandıklardan AK Parti İktidarının en az 400 Milletvekili ile çıkması için gayret göstermenizi istiyorum” dedi.
 Bizler 4 yıla değil Hedef 2023-2050-2071 yıllarına talipimiz.
Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç; “AK Parti kadrolarından çıkan 2 Cumhurbaşkanı ve 3 başbakanın milletin eseri olduğunu belirten Bakan Çağatay Kılıç, milletin hizmetine 4 yıllığına talip olmadıklarını, 13 yıldır ne yaptıklarını ve bundan sonra ne yapacaklarını ortaya koyduklarını vurguladı.
 Bizler milletle vatandaşla iç içeyiz diğerleri gibi kopuk değiliz.Onlar temeli olmayan bir çatı oluşturmaya kalkıştılar onuda beceremediler.
Bakan Çağatay Kılıç, bu ülkede halkın oyuyla seçilmiş iktidarların, dışarıdan getirilen ithal bakanlarla yönetildiğine işaret ederek, "Geçen gün bir toplantı yapıldı. Anamuhalefet Partisinin Genel Başkanı, yine o ithal gelen bakan ile oturmuş, kimin neyi yöneteceğini konuşuyor. Önce bir iktidar olun, önce bir çıkın da projelerinizi anlatın" diye konuştu.
 
Son yerel seçimlerle cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir koalisyona karşı seçime girdiklerini anlatan Bakan Çağatay Kılıç, şunları kaydetti: "Asla bir araya gelmesi mümkün olmayan, seçim çalışmaları içinde sadece ve sadece, paralel dikey neyse hangi yapıda olursa olsun, tercihlerle bir araya getirilmiş olan aslında ortak hiçbir yönleri olmayanlar, oturup karşımızda beraberce bir koalisyon olarak bir şeyler başarmaya çalıştılar. Ne oldu? Millete samimiyetle hizmet eden, milletle her zaman el ele olan yine AK Parti kazandı."
 
Bakan Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da daha önce yaptığı açıklamada, "AK Parti, benim genel başkanlığım altında birinci parti çıkmazsa genel başkanlık görevini başka bir arkadaşıma devredeceğim" dediğini hatırlatarak, "Ama muhalefet partilerinin böyle bir derdi yok. Muhalefet partilerinin genel başkanlarının ortaya koymuş olduğu hedefler tek başlarına iktidar olmaya yetecek hedefler değil" ifadelerini kullandı. 
   Bakan Kılıç son olarakta Daima Adalet,Daima Kalkınma 7 Haziranda sandıkta bunu diyeceksiniz.Ama mutlaka Başkanlık Sistemini genel seçimler sonucu mutlaka getireceğiz.   
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Konuşmaların ardından AK Parti Bafra Seçim Bürosu’nun açılışı yapıldı.
 
AK Parti Bafra Seçim Bürosu’nun açılış törenine AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı ve Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Adayları; Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan, Hasan Basri Kurt, Kamuran Özden, Yılmaz Hocaoğlu, Hüseyin Avni Çatal, Adam Tuncer, Samsun Milletvekili Aday Adayları ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

ak-parti-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.