BADEF’TEN ‘’ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN’’ KAMPANYASI

BADEF’TEN ‘’ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN’’ KAMPANYASI

​İstanbul’daki Bafralı iş adamları, Bafra’daki ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı ve “Çocuklar Üşümesin” isimli bot kampanyası, kapsamında ilçemizde gerçekleştirdi.

A+A-

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen ve Yönetimi, İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Dernek Başkanı Necati Karagöz, Astajans Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aşçı, Point Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Zülfik Şahin, Heyces Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, İstanbul Bafra Bayrampaşa Derneği Başkan Yarımcısı Mehmet Aşçı ve İstanbul Bafra Gazibeyliler köyü Dernek Başkanı Aslan Koparan, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nu ziyaret ederek ‘’Çocuklar Üşümesin’’ kampanyası dahilin de toplam 700 çift kışlık ayakkabıyı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için teslim ettiler.

Burada konuşma yapan İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu;

‘’Biz İstanbul’da, gurbetteki Samsunlu ve Bafralı iş adamlarımıza, Bafralı işçilerimizle, Bafra emekçilerimizle, memleketimizde ihtiyacı olan öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile iletişim halinde olarak kampanya başlatalım dedik. Çocuklar Üşümesin projesini, bir sosyal sorumluluk projesi olarak biz kendimize arz ettik. Bununla ilgili de kısa bir sürede çalışma yaparak kendi içimizde 20 günlük bir çalışma sonucu bugüne geldik. Bu kampanyada Bafralı iş adamı olsun, asgari ücret ile çalışan kardeşlerimiz olsun, yani bir tane çocuğumuza benden de katkı olsun diyen hemşerilerimiz var, buradan İstanbul’da ki tüm hemşerilerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Hafta sonu dolayısı ile bizde geldik, hem sizleri de ziyaret etmiş olduk hem de getirdiğimiz hayırları ihtiyacı olan çocuklarımıza ulaştırmak için size teslim ediyoruz. Biz İstanbul’da Bafralılar Federasyonu olarak İstanbul’dan tüm hemşerilerimizin selamını getirdik. Getirdiğimiz hayırlar da burada zaten inşallah yerini bulacaktır diyorum.

Bu vesile ile bundan sonraki projelerimizde yine kısmın müdürünü, kısmın ilgili amirini arayarak biz iletişim haline geçerek yapmak istiyoruz. Bunlar tek başına olacak şeyler değil. Bizim sizden istirhamımız her ne kadar şehir içinde ihtiyaç sahibi çocuklar olsa da biz bu ihtiyaçlarımızı dağ köylerimizde ki ulaşımı zor olan,  gerçekten ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşacağından hiç şüphemiz yok. Şehir içinde ki çocuklarımızda bizim çocuklarımız ama gideceğimiz daha uç yerlerde ki çocuklarımıza ulaştırırsanız seviniriz’’ dedi.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise yaptığı konuşmada;

 “Bafra Dernekler Federasyonu Başkanımız genç Bafralılar Başkanımıza ve yönetimine hoş geldiniz diyoruz. Millieğitim Müdürlüğü adına bu hayranız için Allah razı olsun. STK ‘arın bir görevlerinden bir tanesi toplumsal olaylara destek olabilmek. Bu bakımdan sayın başkanımızla irtibata geçtik ve kendilerinin bizlere böyle bir çalışma yapacaklarını ifade ettiler.  Bu konuda biz kendi müdürlüğümüz olan okullara bir çalışma yaparak başkanımıza görüştük ve onlara isteğimize ilettik. Sağ olsunlar kısa bir süre içerisinde ilçemizdeki okul müdürlerimiz ile yapmış olduğumuz istişare sonunda elde ettiğimiz gerçekten ihtiyaç sahibi öğrencilerimize iletilmek üzere yaklaşık 700 çift ayakkabıyı bugün bize teslim ettiler. Şundan hiç şüpheleri olmasın kesinlikle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ileteceğiz.  Bunların zaten tespitlerini yaptık. Bundan sonra da hem Bafra Dernekler Federasyon ve diğer STK’larla Millieğitim Müdürlüğü olarak işbirliği içerisinde. Bu tür hem sosyal sorumluluk projeleri onun yanında okullarımızın başka ihtiyaçları doğrultusunda sağ olsunlar tüm yardımlarını alıyoruz. Bundan sonra da İnşallah devam edeceğine inanıyoruz. Kendilerine tekrar Bafra eğitim camiası adına teşekkür ediyorum. Bu tür desteklerin devamını da temenni ediyoruz. Kendilerine tekrar hoş geldiniz diyoruz biz de buradan Bafra adına İstanbul'daki Bafralılara selamlarımızı iletiyoruz. “dedi.

Çocuklar Üşümesin Kampanyasının katılımına İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen ve Yönetimi, İstanbul Bafra Yakıntaş Köyü Dernek Başkanı Necati Karagöz, Astajans Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aşçı, Point Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Zülfik Şahin, Heyces Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, İstanbul Bafra Bayrampaşa Derneği Başkan Yarımcısı Mehmet Aşçı ve İstanbul Bafra Gazibeyliler köyü Dernek Başkanı Aslan Koparan katıldı.

badef’ten-’’cocuklar-usumesin’’-kampanyasi-1.jpg badef’ten-’’cocuklar-usumesin’’-kampanyasi-2.jpg badef’ten-’’cocuklar-usumesin’’-kampanyasi-3.jpg badef’ten-’’cocuklar-usumesin’’-kampanyasi-4.jpg badef’ten-’’cocuklar-usumesin’’-kampanyasi-5.jpg badef’ten-’’cocuklar-usumesin’’-kampanyasi-6.jpg badef’ten-’’cocuklar-usumesin’’-kampanyasi-7.jpg

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.