"BADEF"KADIN KOLLARI BAŞKANI SELMA HACIOĞLU KADINA ŞİDDETE HAYIR DEDİ

"BADEF"KADIN KOLLARI BAŞKANI SELMA HACIOĞLU KADINA ŞİDDETE HAYIR DEDİ

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısı ile İstanbul Arnavutköy Doğa Kır Restorantta kahvaltıda bir araya geldiler.

A+A-

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Kadın Kolları Başkanı Selma Hacıoğlu ve yönetiminin hazır olduğu kahvaltı programında gündem Kadına Şiddet ve Çocuk İstismarı idi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü , Kadına Şiddet ve Çocuk İstismarı hakkında İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Kadın Kolları Başkanı Selma Hacıoğlu yönetimi adına bir açıklamada bulundu.

Hacıoğlu,’’ İstanbul’da yaptığımız çalışmalar ve faaliyetlerle başarılarla dolu daima bir çıta yükseltmekteyiz.

Her yıl 8 Mart’ta biz kadınlar her alanda eşitlik istediğimizi, daha mutlu ve güvenli hayatlar özlemimizi dile getiriyoruz.

Hamdolsun ülkemiz köklü ve güçlü bir kadın hareketine sahiptir. Aile içi şiddetin, kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetin, çocuklara cinsel istismarın, kadın cinayetlerinin ülkemizin gündeminden tamamen çıkması birinci önceliğimiz olmalıdır. 
Genç kızlarımızın okumasının önünde engel teşkil eden yasakçı zihniyetle mücadele edilmesi gerekmektedir. Kadınların başta iş dünyası olmak üzere sosyal, kültürel ve siyasi hayata katılımları çok önemli bir ivme kazanmıştır. Kadınlarımızın ülkemizin geleceğine damga vuracağına tüm kalbimiz ile inanıyor; 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.

Kadına Şiddet’e ve Çocuklara Cinsel İstismara Hayır Diyoruz. Ve bütün kadınlar elele verirsek bu çarpık hayatı düzelteceğimizi belirtmek isterim.’’dedi.

kadin-kollari-baskani-selma-hacioglu-kadina-siddete-hayir-dedi1.jpgkadin-kollari-baskani-selma-hacioglu-kadina-siddete-hayir-dedi3.jpgkadin-kollari-baskani-selma-hacioglu-kadina-siddete-hayir-dedi16.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.