Babalar ve Evlatlar Lovelet Mini Bahçem ’de

Babalar ve Evlatlar Lovelet Mini Bahçem ’de

Lovelet Outlet, Çocuklara yönelik yaptığı etkinlik ve organizasyonlarla çocukların kalbinde taht kurmaya devam ediyor..

A+A-

Geçen Cuma günü başlayan, 'Mini Bahçem' etkinliğinde çocuklara doğa sevgisi aşılanırken, görsel olarak gerçek bir bahçeden farkı olmayan çocuklar için özel dizayn edilmiş mini bahçede çocuklara yaz enerjisiyle birlikte toprağı, çiçeği, tanıyarak çocuklar mucizevi doğa serüvenine ortak oluyorlar..

Miniklerin yer aldığı mini bahçeye Babalar gününe özel Babalarda evlatlarıyla birlikte doğa serüvenine çıktı, onlarla birlikte çiçek ekti. Çocuklarıyla birlikte etkinliklerde işbirliği yapan babalar hem çocuklarıyla keyifli zaman geçirdi hem de en mutlu baba diplomasını en değerlileri olan evlatlarının elinden alarak, alana konumlandırılan dilek ağacına dilek tutup bağlayarak bu özel günü güzel bir anı ile sonuçlandırdılar.

Ücretsiz olarak her gün 15:00 ile 17:00 seansları düzenlenecek etkinlikte çocuklar her gün çiçek ekmeyi ve çiçek yetiştirmeyi uygulamalı olarak öğrenirken bir yandan da her gün farklı faaliyetlerle taç yapımı, ayraç yapımı, keçeden çiçek yapımı, başlık yapımı gibi el becerilerini geliştirecek birçok etkinlik mini bahçem ’de yer alıyor. Etkinlik sonunda ise bir dilek tutup dilek ağacına bağlayarak, diktikleri çiçekleri ve başarı sertifikalarını alarak alandan ayrılıyorlar.

babalar-ve-evlatlar-lovelet-mini-bahcem-’de-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.