Ayşe KULİN’den Gerze’ye Selam

Ayşe KULİN’den Gerze’ye Selam

Bu yıl Samsun’da dördüncüsü düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı’na katılan Yazar Ayşe KULİN; kendisi için ayrı bir yeri olan Gerze’ye selamlarını iletti.

A+A-

 Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Çağlar SARITAŞ’ın ziyaret ettiği fuarda Ayşe KULİN’le sohbet gerçekleştiren SARITAŞ usta yazardan Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’ya hediye edilen imzalı kitapları teslim etti.

Belediye Başkanımızı makamında ziyaret eden Edebiyat Öğretmeni Çağlar SARITAŞ;  Ayşe KULİN’le sohbet gerçekleştirdiğini belirterek Gerze tarihine ışık tutan sohbetin detaylarını anlattı.Gerze’nin kendisi için ayrı ve özel bir yeri olduğunu söyleyen KULİN; “Babam Muhittin KULİN’den dolayı Gerze’nin bende ki yeri bambaşkadır.13 Şubat 1956 yılında tamamı yanan Gerze’de babam Muhittin KULİN günümüzde de kullanılan Yangın Evleri’nin mühendisliğini üstlenmişti.O dönem yapılması planlanan Gerze Yangın Evleri’nin ihalesini alan babam inşaatı tamamlayarak bu tarihi yapıları Gerze’ye kazandırmıştı.Bu yüzden Gerze’nin bendeki yeri ayrıdır.” Dedi.

   Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’ya imzalı kitaplarını armağan eden Ayşe KULİN; Belediye Başkanımıza selamlarını ileterek en yakın zamanda Gerze’ye ziyaret gerçekleştireceğini belirtti.

   Aldığı anlamlı hikaye ve hediyeler karşısında oldukça memnun olan Belediye Başkanımız ise Edebiyat Öğretmeni Çağlar SARITAŞ’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.