Aynur Karataş Muhtarlık Seçimlerinde Bende Varım Dedi

Aynur Karataş Muhtarlık Seçimlerinde Bende Varım Dedi

Samsun’un 19 Mayıs İlçesin de 2019 Mart ayında yapılacak olan mali idareler seçimleri öncesi 19 Mayıs İlçesin de Çay Ocağı İşletmesi yapan Aynur Karataş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

Cumhuriyet Mahallesinde çay işletmenliği yapan Karataş, “Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek için, muhtarlık aday olduğunu açıkladı. Şu an mahallem de ve diğer mahaller de bayan olarak muhtarlık için tek aday olduğunu belirti. Seçildiğim takdirde,  işlerini yürütmekte karşılaştıkları sosyal çekinceleri aşamayan kadınlarımıza çok büyük bir kolaylaştırıcı unsur kadın ve erkeğin yönetim tarzı arasındaki farkındalığı ortaya koyacağıma inanıyorum. 

Kadın hamaratlığını mahallenin her köşesine yansıtmak, sorun ve sıkıntıların çözme noktasında ilgili kamu-kurum ve kuruluşlarımızla görüşerek sorunun adresi değil, çözümün adresi olmaya çalışacağım.

Cumhuriyet Mahallemizde yükünüz değil, gücünüz olmak istiyorum. Muhtar adayı olacağımı söylediğim zaman ailem olumlu karşıladılar ve her zaman yanımda olduklarını söylediler. Çıktığımız bu yolun hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum. Cumhuriyet mahallesine muhtar adaylığımı açıklıyorum kamuoyuna saygıyla duyurulur” şeklinde konuştu. Aynur Karataş evli ve 2 çocuk annesi.

aynur-karatas-muhtarlik-secimlerinde-bende-varim-dedi.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.