AYDIN AKKURT ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AYDIN AKKURT ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Bafra ilçe Başkan Adayı Aydın Akkurt, İlçe Seçim Bürosu önünde basın açıklaması yaparak adaylığını ilan etti.

A+A-

Miting şeklinde düzenlenen basın açıklamasına, , Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtım toplantısında kendisinden ve İlçe Başkanlığına seçildiği takdirde yapmak istediklerinden bahseden Aydın Akkurt, şöyle söyledi;

Öncelikle demokrasi hizmeti yarışında bizlere ve şahsıma zaman ayırdığınız için hepinize teşekkür eder saygılar sunarım

Sizlere kendimi tanıtmak istiyorum: adım Aydın Akkurt 1969 Bafra doğumluyum evli ve 3 çocuk babasıyım. Anadolu üniversitesi genel tarih 2.sınıf öğrencisiyim. Bafra’da ticaretle iştigal etmekteyim özen unvanlı işyerlerinin ortaklarındanım. Kurucumuz Recep Tayyip Erdoğan’ında söylediği gibi “halka hizmet hakka hizmet” inancıyla AK Partide Kurucu Mahalle Başkanı olarak siyaset yapmaya başladım. 1, 2 ve 3. olağan kongrelerde Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçildim, Tanıtım ve Medya Başkanlığı, İlçe Sekreterliği, Yerel Yönetimler Başkanlığı ve Mali ve İdari İşler Başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 2009 yılında istifa etmek suretiyle yönetimden ayrıldım.

2011 yılında yapılan 4. olağan kongrede ilçe başkanlığına aday oldum ve sizlerinde bildiği gibi kaybettim ama hiç üzülmedim, Allah nasip etmediyse vardır bir hikmeti dedim.  Kazanan arkadaşımızı tebrik ettim parti binasına kadar refakat ettim ve ayrıldım. Davet edildiğim tüm programlarına katılmaya gayret ettim partimin tüm seçim çalışmalarına sanki bir yönetim kurulu üyesiymiş gibi katıldım asla küsmedim.

Değerli hemşerilerim zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi daha dün gibi 3 yıl geldi geçti. Şimdi 4 Kasımda 5.olağan kongremizi yapacağız inşallah mevcut arkadaşlar için hasat zamanı ektiklerini biçecekler. Çok değerli AK Parti ailesine o gün hesap verecekler.

Değerli hemşerilerim 3 yıldır ben ve arkadaşlarım hep bugün için hazırlandık istişareler yaptık ölçtük biçtik ve bu güne geldik bu demokrasi yarışında artık sıramızın geldiğine inanıyoruz ve sizlerden de bu yönde çok destek gördük hepinizden Allah razı olsun. Neticesinde de 4 Kasım 2014 salı günü yapılacak olan Ak Parti Bafra 5. olağan kongremizde ilçe başkanlığına yeniden aday olmaya karar verdik. Allah bizleri mahcup etmesin ve en önemlisi hayırlı olacaksa nasip etsin.

Başta partimizin kurucusu şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partimize şu ana kadar hizmet eden Başbakanlarımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanlarımıza, İl Teşkilatlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, İlçe Teşkilatlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Mahalle teşkilatlarımıza, üyesinden delegesine kadar Ak Parti ailesinde görev alanların tümünden Allah razı olsun diyor, kendilerine şükranlarımı minnetlerimi arz ediyorum

Değerli hemşerilerim, bu bir demokrasi yarışıdır biz bu zamana kadar yapılan yanlışlar değil de kendi yapacağımız doğrular üzerine yoğunlaşarak Bafra’mıza ve sizlere hizmet etmeye talip olduk yapılan yanlışları da doğruları da siz bizden daha iyi biliyorsunuz bunlara hiç değinmeyeceğim.

Biz neler yapabiliriz neler yapacağız biraz onlara değinmek istiyorum.

Bölgemizde olan sorunları özellikle halkımızın arasına katılarak yakından takip edeceğiz ve onlarla istişareler neticesinde çözümüne yardımcı olmaya çalışacağız, gerekli devlet desteklerinin takibini bizzat yapacağız ve halkımıza ivedi bir şekilde ulaşmasına yardımcı olacağız. Belediye başkanımızla hep beraber olacağız onun sıkıntılarını zorluklarını aşmasına daima katkı sağlayacağız. Bürokratik engelleri ve sorunları aşarak halka daha çok ve daha iyi hizmetler sunmasına gerekirse kaynaklar bulmasına her zaman yardımcı olacağız

Allah nasip eder delegelerimiz bize yetki verdiğinde mahalle yönetimlerimizi aktif ve işler hale getireceğimizi sizlere söz veriyorum. Mahalle yönetimlerine çok önem vereceğiz bir iş imkanı ve fırsatı doğduğunda önceliği kendi yönetim kurulumuza değil onlara vereceğiz. Akrabalarımıza ve köylülerimize değil gariban ve acil ihtiyaçlı kişilere iş imkanı sağlamaya gayret edeceğiz. Buna şerefim üzerine söz veriyorum ve bunun yakından takipçisi olmanızı sizlerden rica ediyorum.

son olarak tüm hemşerilerime, tüm AK Parti ailesine, muhtarlarımıza, çeşitli oda ve dernek başkanlarımıza bizleri dinleme nezaketi gösteren zaman ayıran herkese teşekkür ediyor bu vesile ile kongremizin milletimize, Bafra’mıza, partimize hayırlı olması dileğiyle Allah yar ve yardımcımız olsun diyor, saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.