Atık malzemeden kıyafet ile defile

Atık malzemeden kıyafet ile defile

Sema Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, öğretmenlerinin gözetiminde atık malzemelerden tasarlayıp diklitleri kıyafetler, düzenlenen defilede öğrenciler tarafından sergilendi.

A+A-

SAMSUN'da Sema Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, öğretmenlerinin gözetiminde atık malzemelerden tasarlayıp diklitleri kıyafetler, düzenlenen defilede öğrenciler tarafından sergilendi. 

Sema Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Giyim Üretim Teknolojileri Bölümü öğrenci ve öğretmenleri tarafından 'Çevreye Duyarlı Okul Projesi' kapsamında atık malzemer kullanarak kıyafetler tasarlayıp dikti. Kasım ayında başlayan çalışma sonucunda 20 genç 25 de çocuk kıyafeti tasarlandı. CD, plastik şişe, poşet, pipet gibi malzemeler kullanılarak yapılan kıyafetler bu gün düzenlenen defilede görücüye çıktı. Programa İlkadım İlçe Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım İlçe Milli Eğitim müdürü Davut Numanoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenci mankenler tarafından sunulan kıyafetler büyük beğeni topladı.

atik-malzemeden-yaptiklari-kiyafetleri-defilede-sergilediler_6173_dhaphoto1-001.jpgatik-malzemeden-yaptiklari-kiyafetleri-defilede-sergilediler_6173_dhaphoto2-001.jpgatik-malzemeden-yaptiklari-kiyafetleri-defilede-sergilediler_6173_dhaphoto4-001.jpgatik-malzemeden-yaptiklari-kiyafetleri-defilede-sergilediler_6173_dhaphoto5-001.jpgatik-malzemeden-yaptiklari-kiyafetleri-defilede-sergilediler_6173_dhaphoto6-001.jpgatik-malzemeden-yaptiklari-kiyafetleri-defilede-sergilediler_6173_dhaphoto7-001.jpgatik-malzemeden-yaptiklari-kiyafetleri-defilede-sergilediler_6173_dhaphoto8-001.jpgatik-malzemeden-yaptiklari-kiyafetleri-defilede-sergilediler_6173_dhaphoto9.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.