Atakum'da Parkta Çocuk Rekoru Kırıldı

Atakum'da Parkta Çocuk Rekoru Kırıldı

Atakum’da yapımı devam eden çocuk parklarında incelemelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “3 buçuk yıllık görev süremizde Atakum’a55 çocuk parkı kazandırdık. Hedefimiz Atakum’u daha da çocuk dostu bir kent haline getirmek.” dedi.

A+A-

Atakum İlçesinin kalabalık bir genç nüfusa sahip olduğunu, bu nedenle de çocuk ve gençlere yönelik hizmetlere öncelik verdiklerinibelirten Başkan Taşçı, 7’den 70’e tüm Atakumlular için daha da yaşanabilir bir kent hedeflediklerinive bu kapsamda, göreve geldikleri 2014 yılından itibaren Atakum’a 55 donanımlı park kazandıklarını ifade etti.

ÇOCUK DOSTU KENT: ATAKUM
Atakum’da bulunan 20 çocuk parkının tamamen yenilendiğini, 35 parkın ise sıfırdan yapıldığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Çocuklarımızın daha sağlıklı, daha güvenli ortamlarda oyun oynaması ve enerji harcaması için Atakum’da bulunan 20 çocuk parkını yenileyerek minik Atakumluların hizmetine sunduk. Bunların dışında parkı olmayan bölgelerimize 35 yeni park yaptık. Bu anlamda üç buçuk yılda 55 güvenli oyun alanını Atakumluların hizmetine sunmuş olduk. Hedefimiz Atakum’un çocuk dostu bir kent olması. Bu kapsamda yavrularımızın Atakum Belediyesi olarak inşa ettiğimiz parklarda güvenle enerji sarf etmesini önemsiyoruz. Çocuklarımız için hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

HEM GÜVENLİ HEM DONANIMLI
Atakum’a kazandırılan parkların çocuklar adına güvenli olmasının dışında yetişkinlere de hitap ettiğinin altını çizen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçemize kazandırdığımız parklarda çocuklar için oyun alanlarının yanı sıra, yetişkinlerin de kullanabileceği spor aletleri, banklar ve yeşil alanlar bulunuyor. Çocuklarını bu parklara getiren aileler isterlerse banklarda oturup dinlenebilecek ya da parklarımızda bulunan fitness aletlerinden yararlanabilecek. Atakum Belediyesi olarak ilçemizin daha da yaşanılabilir bir kent olması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahallelerimizde gördüğümüz eksikleri vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucu gideriyoruz. Atakum’u evimiz, genciyle yaşlısıyla tüm atakumluları da ailemiz olarak görüp bu düsturla 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın daha da iyi şartlarda yaşamasını sağlamak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

atakumda-parkta-cocuk-rekoru-kirildi.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.