ATAKUM'DA MHP'YE BÜYÜK İLGİ

ATAKUM'DA MHP'YE BÜYÜK İLGİ

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Atakum İlçesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında vatandaş ile buluştu.

A+A-

İlk olarak Catalçam'da bulunan bir tekstil fabrikasını ziyaret eden Usta ve Tekin, burada işçiler ile sohbet ederek anayasa değişikliğinin içeriği ve neden evet denilmesi gerektiği hakkında bilgiler verdiler.

Ardından OMÜ'de düzenlenen OMÜ'nün kuruluşunun 42. Yıl dönümü kutlamalarına katılan Usta ve Tekin, daha sonra Türk-iş bölgesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Burada 15 Temmuz şehidi Ömer Halis Demir'in adını taşıyan parkta oturan vatandaşlar ile uzun süre sohbet eden Usta ve Tekin, daha sonra Atakum İlçe başkanı Ahmet Hatinoğlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Burada partililer ve vatandaşlar ile anayasa değişikliği hakkında konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, şunları söyledi; "TBMM'nin yetkisinin elinden alınacağına dair yanlış bilgiler kamuoyunda dolaşıyor. Böyle bir şey yok. TBMM'nin soru, genel görüşme, meclis araştırması ve meclis soruşturması yoluyla denetim yetkisi daha da güçlendirilecek. Cumhurbaşkanlığı kararnameleri kanun gücünde olmayacak ve kanunla düzenlenen konulara dokunamayacak. Meclis aynı konuda kanun çıkardığında ise Cumhurbaşkanlığı kararnameleri hükümsüz kalacak. İşte bu nedenlerden dolayı TBMM'nin yetkisi ve gücü azalmayacak aksine artacaktır"

Programlara, MHP Atakum Belediyesi Meclis üyesi Hacer Kaya, il ve ilçe yöneticileri de katıldı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.