Atakum Ramazan Sokağına büyük ilgi

Atakum Ramazan Sokağına büyük ilgi

Atakum Beldiyesi’nin Alparslan Bulvarı üzerinde kurduğu Atakum Ramazan Sokağı, her akşam iftar ve sahur vakitleri arasında binlerce kişinin buluşma noktası haline geldi.

A+A-
 Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Sokağımız, iftardan sahura bölgenin bölgenin buluşma merkezi haline geldi” dedi.
Atakum Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı, iftar ve sahur vakitleri arasında sevdikleriyle eğlenceli ve hoş vakit geçirmek isteyenlerin buluşma merkezi haline geldi. Çocuk oyun alanları, sahne gösterileri, alışveriş stantları ve bir çok farklı etkinliği içerisinde barındıran Atakum Ramazan Sokağı, her yaştan vatandaşı bir araya getiriyor.
 
Atakum İlçesinde, Ramazan Ayının güzelliklerini tüm vatandaşlarla birlikte yaşadıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Ramazan Sokağını geleneksel hale getirerek, vatandaşlarımızın, bu mübarek ay boyunca güzel vakit geçirmesi için daha kapsamlı bir hale getirdik. Her akşam birbirinden güzel sahne gösterileri eşliğinde eski Ramazanların tadını yaşayan hemşerilerimiz, çocukları için de eşsiz bir eğlence alanına sahip olmuş oldu. Çocukların doyasıya eğlenmesinden, ailelerin mutluluğundan daha önemli ne olabilir ki? Bu anlamda tüm vatandaşlarımızı, Ramazan Sokağında bizlerle birlikte olmaya davet ediyoruz” dedi.
 
Ramazan Ayı boyunca mahalle iftarlarına ve ramazan sokağı uygulamasına devam edeceklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Ayının, bizlere kazandırdığı birlik ve beraberlikten hareketle, hem mahalle iftarlarımız hem de ramazan sokağımızda vatandaşlarımızla bir arada oluyoruz. Binlerce kişinin buluştuğu iftar yemeklerimiz, binlerce kişinin bir araya gelerek her akşam keyifli vakit geçirdiği Atakum Ramazan Sokağımız ile Ramazan Ayının güzelliklerini hep birlikte yaşıyoruz. Ayrıca açılan stantlar ile bir çok STK’ya, engellilere ve kadınlara, yaptıkları el emeği ürünleri satarak kazanç sağlamalarına imkan sağlıyoruz” diye konuştu.
atakumda-ramazan-coskusu.JPGatakumda-ramazan-coskusu-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.