ATAKUM KAVAKLILAR DERNEĞİ'NDEN TİRİT GECESİ

ATAKUM KAVAKLILAR DERNEĞİ'NDEN TİRİT GECESİ

Kavaklılar Atakum'da Tirit gecesinde bir araya geldiler.

A+A-

Atakum Kavaklılar derneğinin düzenlediği Atakum Yalı Kafeterya Salon 55' teki tirit gecesine Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşcı, eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, eski Kavak Bel. Başkanı Şerif Ün KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz, KADEF Bşk.Yrd. Bahri Çakır, Genel Sekreter Levent Kaya, Bşk. Yrd. Mustafa Keskinoğlu, Celal Kesenci, Mali Sekreter Yaşar Güngör, Yön. Kurulu üyeleri Gültekin Özçelik, Hasan Sayal, KADEF Sekreteri Seher Ayyıldız, Kadın Kolları'ndan Memnune Demir' le birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği organizasyon neşeli ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Atakum Kavaklılar Dernek Başkanı Av. Altan Sökmen, Kavak Belediyesi Başkan Vekili Ahmet İçli yaptıkları konuşmada birlik beraberlik vurgusu yaptılar.

Ayrıca, MHP İl Başkanı Taner Tekin, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Kavaklı Mahalle Muhtarları, Havza, Asarcık, Ladik ilçe dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Kavaklı iş adamı ve bürokrat ve tüm katılımcılar sohbetler ve paylaştıkları anılarla hoşca vakit geçirdiler.

Oktay ZERRİN- Samsun

atakum-kavaklilar-derneginden-tirit-gecesi-www.bafra55.net.jpgatakum-kavaklilar-derneginden-tirit-gecesi-www.bafra55.net-001.jpgatakum-kavaklilar-derneginden-tirit-gecesi-www.bafra55.net-002.jpgatakum-kavaklilar-derneginden-tirit-gecesi-www.bafra55.net-003.jpgatakum-kavaklilar-derneginden-tirit-gecesi-www.bafra55.net-004.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.