ATAKUM İÇİN BÜYÜK HEDEFLER

ATAKUM İÇİN BÜYÜK HEDEFLER

Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkanı Zihni Şahin, projelerini ve yatırım planlarını Samsunlularla paylaşıyor. Şahin, "İnsanları mutlu, yaşam standardı yüksek bir Atakum için yola koyulduk" dedi

A+A-

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı seçilmesi halinde ilçede 5 yıl içerisinde uygulayacağı proje ve yatırımlarını 14 Mart Perşembe günü saat 19.00’da, Atakum'daki Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde kamuoyuna tanıtacak.

DAHA MAVİ, DAHA YEŞİL, DAHA HUZURLU

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Zihni Şahin, "Atakum'un daha mavi, daha yeşil, daha huzurlu, daha mutlu, daha gelişmiş ve dünyanın tanıdığı, bildiği bir şehir olması, Atakumluların hayat standartlarının çok daha yükselmesi için hazırladığımız projelerimizin tanıtım toplantısına tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Hemşehrilerimin katılımları mutluluk ve onur verecek" diye konuştu.

'SOSYAL BELEDİYECİLİK'TEN 'AKILLI ŞEHİR'E

Son derece başarılı bir ekip ile Atakum'u yönetmeye hazır olduklarını söyleyen Zihni Şahin, "Sosyal belediyecilik, kültür ve sanat, çevre ve kent estetiği, aile, kadın ve çocuk, gençlik ve eğitim, spor ve sağlık, akıllı şehir ve ulaşım, kentsel tasarım ve planlama, kent kimliği ve sosyal hayat ve şehir ekonomisi başlıkları altında topladığımız projelerimiz ile Atakum'u büyük hedeflere ulaştıracağız" dedi.

ATAKUM, TÜRKİYE'DE FARKINDALIK YARATACAK

'Açıklık, şeffaflık ve hesap verilebilirlik' ilkesiyle hareket edeceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkanı Zihni Şahin, açıklamasında ayrıca şunları söyledi:

"Halkla birlikte yönetim anlayışı içerisinde ortak aklı esas alacağız. Ben yaptım anlayışı ile hareket etmeyeceğiz. Atakumumuzu kültür ve sanat, turizm, gençlik, eğitim, çevre, mimari, spor, sağlık, kırsal kalkınma, başta engellilerimiz olmak üzere tüm dezavantajlı kesimlere yönelik hizmetlerimiz, organik tarım, yaşlılar, kadınlar, aile ve çocuk, ulaşım, şehir planlaması, sosyal hayat ve ekonomik canlılık, akıllı şehir gibi alanlarda yapacağımız hizmet ve hayata geçireceğimiz projelerle başta Samsunumuz olmak üzere, ülkemizde bir farkındalığı olan bir şehir haline getireceğiz.

ULUSLARARASI ALANDA PRESTİJLİ KENT

Bu şekilde Atakumumuzu dünyada daha çok tanınır, uluslararası alanda daha çok prestiji olan bir şehir olacaktır. İnsanlarımızın mutlu, huzurlu, güvenli, hayat standardı yüksek ve yaşamı kolaylaşmış olmasını istiyoruz. Tüm bunları birlikte başaracağız."

fotoaltı:

NEVA SİTESİNDE HALK BULUŞMASI

Başkan Zihni Şahin, beraberinde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksöy ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Neva Sitesi sakinlerinin konuğu oldu. Şahin, büyük sevgi

gösterileriyle karşılandığı site sakinlerine projelerini anlattı, sorunlarını, taleplerini dinledi. Buluşmada, site sakinlerinden olan 19 ve 20'nci Dönem Anavatan Partisi Samsun Milletvekili Adem Yıldız da yer aldı.

zihni-sahin---projeler.jpgzihni-sahin---projeler2.jpgzihni-sahin---projeler3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.