Atakum Belediyespor’dan Samsunspor’a destek

Atakum Belediyespor’dan Samsunspor’a destek

Başkan Aydın; Üzerimize düşen neyse, yapmaya devam edeceğiz!

A+A-
Atakum Belediyespor Kulübü, hafta sonunda gerçekleştirilen Çarşambaspor maçında kurulan stantlardaki satışlardan elde edilen geliri, Samsun Valiliği tarafından, Samsunspor için başlatılan destek kampanyasına yatırdı.
Atakum Belediyespor ve Çarşambaspor arasında haftasonunda oynanan Samsun derbisi öncesi Samsunspor için kurulan stantlardan 3 bin 555 TL gelir elde edildiğini söyleyen Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, bu geliri Samsunspor için başlatılan kampanyanın hesabına aktardıklarını kaydetti. 
 
HEP BİRLİKTE ZORLUKLARI AŞACAĞIZ
Samsunspor için başlatılan destek kampanyasına hem yönetim hem de sporcular olarak destek olan Atakum Belediyespor Kulübü, Çarşambaspor’u ağırladıkları maç öncesinde kurulan stantlarda da destek topladı. Samsunspor’un içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, “Samsunspor, sadece şehrimizin değil, ülkemizin en önemli spor markalarından birisidir. Bu markanın yaşaması, içerisinde bulunduğu zorlukları aşması, tüm Samsunluların önceliğidir. Bu kapsamda, Samsun Valiliği tarafından başlatılan destek kampanyasına, Atakum Belediyespor olarak sonunda kadar destek oluyoruz. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı öncülüğünde, yönetimimiz, sporcularımız, teknik kadromuz, çalışanlarımız ve sporcu velilerimizle birlikte büyük bir aile olan Atakum Belediyespor Kulübü, bu diriliş kampanyası boyunca üzerine düşeni yapacaktır. Çarşambaspor maçımızda, tesislerimize kurduğumuz stantlarda çeşitli satışlar yapıldı. Bu satışlardan elde edilen geliri, Samsunsporumuz için başlatılan kampanyanın hesabına aktardık. İnanıyorum ki bu zor günler geçecek, Samsunspor hak ettiği yere, hak ettiği güçle ulaşacaktır” diye konuştu.
 
DEVAMI GELECEK…
Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, Çarşambaspor maçında kurulan stantlardan 3 bin 555 TL gelir elde edildiğini kaydederken, bu paranın kampanya hesabına yatırıldığını belirtti. Başkan Aydın, Samsunspor için sürdürülen kampanaya, çeşitli etkinliklerle destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.
atakum-belediyespor’dan-samsunspor’a-destek.JPGatakum-belediyespor’dan-samsunspor’a-destek-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.