Atakum Belediyesi Etüt Eğitim Merkezi 350 Genci Üniversiteye Hazırlıyor

Atakum Belediyesi Etüt Eğitim Merkezi 350 Genci Üniversiteye Hazırlıyor

Atakum Belediyesi olarak hayata geçirdikleri Etüt Merkezini ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin eğitimi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz” dedi.

A+A-
Atakum Belediyesi tarafından Mimarsinan Mahallesinde yapımı tamamlanarak hayata geçirilen Etüt Eğitim Merkezi, Atakumlu 350 genci üniversiteye hazırlıyor. Hazırlık kursunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, eğitim odaklı projelerle Atakumlu çocuk ve gençlerin eğitimine katkı sağladıklarını kaydetti.
 
 
Hayata geçirdikleri Atakum Belediyesi Gençlik Etüt Eğitim Merkezinin, üniversite adayı gençlerin sınavlara hazırlanacağı önemli bir eğitim-öğretim yuvası olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Gençlerimize yönelik sportif, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında birçok proje hayata geçiriyoruz. Etüt Merkezimizle de gençlerimizin eğitim hayatına katkı sağlıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından burada görevlendirilen öğretmenler, gençlerimizi üniversite sınavına hazırlıyor. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin her alanda gelişimi için önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bir yandan sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gelişimleri için projeler hayata geçirirken, bir yandan da eğitim ve öğretimlerini çeşitli kurslar ve etkinliklerle destekliyoruz” diye konuştu.
 
Atakum Belediyesi Etüt Eğitim Merkezine gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Mimarsinan Mahallesinde, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binasının yanında hizmet veren Atakum Belediyesi Etüt Eğitim Merkezimiz 350 gencimize hizmet veriyor. Hayallerindeki üniversiteye gidebilmek için etüt merkezimizi tercih eden Atakumlu gençlerimiz, burada aldıkları ders takviyeleri ve deneme sınavlarıyla her geçen gün, istedikleri üniversiteye bir adım daha yaklaşıyor. Atakum Belediyesi olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimine yatırım yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
atakum-belediyesi-1-001.jpgatakum-belediyesi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.