ATAKUM BELEDİYESİ 7 BİN KİŞİYE İFTAR VERDİ

ATAKUM BELEDİYESİ 7 BİN KİŞİYE İFTAR VERDİ

Atakum Belediyesi tarafından 7 bin kişiye iftar verildi

A+A-

Atakum Belediyespor Stadı'nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ile mahalle muhtarları da katıldı. İftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gösterilen yoğun ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Taşçı, kendisine yöneltilen talepleri ve önerileri dinledi.
Çocuklar için oyun alanlarının kurulduğu, dondurmaların dağıtıldığı iftar buluşmasında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ramazan ayının birlik ve beraberlik temelindeki maneviyatına dikkat çekerek, “Ramazan ayı birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın ayıdır. Bu anlamda bugün burada sağlanan birliktelik gurur vericidir. Aynı ilçede yaşayan, aynı heyecanları duyanların aynı iftar sofralarında buluşması, Ramazan Ayının manevi duygusunu da ortaya koyuyor. İnanıyorum ki bu birlik ve beraberliğimiz bizi daha iyi ve güzel Atakum İlçesine ulaştıracak. Herkesin hayranlık duyduğu ilçemiz için daha iyi hizmetleri, projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.
Görev sürecinde 15 ayı geride bıraktığını ifade eden Başkan Taşçı bu süreci dair paylaşımlarda bulunarak, “15 ay geride kaldı. Bu kısa sürede birbirinden önemli çalışmalara imza attık. Günü kurtaran belediyecilik anlayışına son vererek gelecek planları doğrultusunda hareket ettik. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra şimdi yeni projeler için de harekete geçtik. İlçemizin eksiklerinin bir an önce giderilmesi için çalışıyoruz. Rutin belediye çalışmaları başarılı bir şekilde sürüyor. Sosyal belediyecilik anlayışının ürünü olan projeler ise bir bir hayata geçiriliyor” diye konuştu.
Hayata geçirmeye hazırlandıkları projeler hakkında da bilgi veren Başkan Taşçı, “Önemli projeler için gün sayıyoruz. Osmanlı Hamamı, Seyir Terası, Döner Kule, Akvaryum Park, Kapalı Spor Salonu, Kent Meydanı, Lozan Park projeleri çok yakında hayata geçecek. Bu projelerle birlikte ilçemizdeki yaşam kalitesi daha da artacak. Ayrıca ilçemize bir devlet hastanesi kazandırılması yönündeki adımımızı somutlaştırıp meclise taşıdık. İnşallah kısa süre sonra bunun müjdesini vermiş olacağız. Atakum İlçesinde yerel yönetimler adına bir an olsun durmak yok. Durmadan, duraksamadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.