ASLAN KARANFİL'E VEDA YEMEĞİ

ASLAN KARANFİL'E VEDA YEMEĞİ

Bem-Bir-Sen ve YOL-İŞ'ten Karanfil'e veda yemeği

A+A-

 

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever ve Yol-İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atanan İl Özel İdare Genel Sekreteri Aslan Karanfil'e veda yemeği verdi.
 
 
İl Özel İdare Atakum Yemekhanesi'nde düzenlenen veda yemeğine Bem-Bir-Sen ve Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şubesi üyeleri katıldı. Aslan Karanfil'e yeni görevinde başarılar dileyen Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, "Aslan Karanfil 7 yıldır İl Özel İdaresi'nde görev yaptığı süreç içersinde hem sendikamız hem de Samsun halkı adına çok güzel hizmetlere imza attı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.
Bu yemeğin veda yemeği olmadığını, dostluk yemeği olduğunu ifade eden Yol-İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun ise , "Aslan Karanfi'in, Samsun'da yapmış olduğu başarılı hizmetlerin devamını Ankara'da da yapacağından eminiz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube başkanı Nurettin Sever, Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun; Samsun İl Özel İdaresi Eski Genel Sekreteri Aslan Karanfil’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.