Artvinli kız Samsun'u paniğe düşürdü

Artvinli kız Samsun'u paniğe düşürdü

Samsun’da park içerisinde bulunan şüpheli çanta için güvenlik tedbiri alınırken, vatandaşlar ve çocuklar duruma aldırış etmeden davranmaya devam ettiler.

A+A-


Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Şehrin simgesi olan Atatürk Heykeli’nin bulunduğu Anıt Park içerisinde unutulan bir bayan kol çantası polisi alarma geçirdi. Polis ekipleri, şüpheli çantanın bulunduğu alanın etrafını şeritlerle çevirerek önlem aldı. Bu sırada parkta bulunan vatandaşlar banklarda bacak bacak üstüne atarak olayı izlerken, bazı çocuklar da şeritlerin yanında salıncaklarda sallanmaya devam etti.
Olaydan yarım saat sonra olay yerine gelen genç bir bayan, çantanın kendisine ait olduğunu söyleyerek şeritleri aşarak çantanın yanına kadar gitti. Genç bayanın yanına giden polis ekipleri, çantayı unutan şahsın kimliğine bakıp, çantayı kontrol ettikten sonra sahibine teslim etti. Artvin’den gezi için turla beraber Samsun’a geldiği öğrenilen genç bayanı, polisler daha dikkatli olması konusunda uyardıktan sonra çantasını vererek olay yerinden gönderdi. 
Polis ekipleri daha sonra güvenlik şeridini kaldırdı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.