Arsmarin Karadeniz’den Kapıkaya Festivaline Hazırlık

Arsmarin Karadeniz’den Kapıkaya Festivaline Hazırlık

Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Altınkaya Barajında düzenlenen Kapıkaya festivaline Ars marin Karadeniz’den hazırlık

A+A-

Kapıkaya Festivaline hazırlanan Ars marin Karadeniz hazırlıklara hız kesmeden devam ediyor.

Geçen sene birincisi yapılan Kapıkaya Festival süresince yüzlerce çadır kamp alanına kuruldu. Kamping yapıldı. Asar Kamp alanında konser organizasyonu, kamp ateşi, halk oyunları etkinlikleri gerçekleştirildi. Olta balıkçılığı yarışması düzenlendi. Bisiklet turları yapıldı. Kano gösterileri oldu. Kapıkaya yamaç paraşütü alanında ise yurt içinden ve yurt dışından gelen paraşütçüler gösteri uçuşları, akrobasi gösterileri yapıldı.  

Arsmarin Karadeniz şirket sahibi Aytekin Arslan 25 Temmuz'da yapılacak olan kapıkaya fest için şu sözleri dile getirdi,” Geçen sene yapılan Kapıkaya festivali oldukça beğeni ve katılım ile yapıldı. İnşallah bizlerin Bafra ve Samsun halkının destekleri ile bu seneki kapıkaya fest daha güzel olacak. Kapıyaka Festivali Samsun ve Bafra için her geçen sene daha bölgemiz açısından turizm oranını git gide artıracak. Bizde Arsmarin Karadeniz ailesi olarak Kapıkaya Fest alanına İnsanların daha güzel ve eğlenceli vakitler geçirmesi için Motorlu ve Kürekli kayık turları yaparak festivale katılan vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz.” Dedi.

Ars Marin İşleteme Sahibi Aytekin Arslan

 

arsmarin-karadeniz’den-kapikaya-festivaline-hazirlik--11.jpgarsmarin-karadeniz’den-kapikaya-festivaline-hazirlik--10.jpgarsmarin-karadeniz’den-kapikaya-festivaline-hazirlik--9.jpgarsmarin-karadeniz’den-kapikaya-festivaline-hazirlik--8.jpgarsmarin-karadeniz’den-kapikaya-festivaline-hazirlik--7.jpgarsmarin-karadeniz’den-kapikaya-festivaline-hazirlik--6.jpgarsmarin-karadeniz’den-kapikaya-festivaline-hazirlik--5.jpgarsmarim-karadenizden-kapikaya-festivaline-hazirlik-14.jpgarsmarim-karadenizden-kapikaya-festivaline-hazirlik--13.jpgarsmarim-karadenizden-kapikaya-festivaline-hazirlik--12.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.