Arslan, '' Sık Sık İstişare Toplantıları Yapıyoruz''

Arslan, '' Sık Sık İstişare Toplantıları Yapıyoruz''

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Bilal Arslan,'' Her iki akşamda bir ilçe başkanlığında istişare toplantıları yapıyoruz'' dedi.

A+A-

Toplantılarının amacının ülkeye nasıl hizmet edebilmek olduğunu belirten Arslan, ilk hedeflerinin %10 barajını geçmek olduğunu söyledi.Arslan, '' Saadet partisi geçmişte 11 aylık bir iktidar da neler yaptığını herkes gördü, gelecekte de neler yapacağını birlikte göreceğiz. İlk hedefimiz %10 barajını aşıp meclise girmek. Bunun içinde gayret ve azimle çalışmalarımız devam ediyor. Önce Bafra halkına sonra Samsun'a ve sonrada Türkiye'ye güveniyoruz. Bizim manevi inancımız kesinlikle %10 değil üzeridir. Tek eksiğimiz medya silahımız. Onu elde ettiğimizde Türk Halkı Saadet Partisinin ne kadar büyük bir parti olduğun görecektir. Sanayi esnaflarını ziyarette bulunurken, Esnafımızdan'' 7 Haziran seçimlerinde %40 olarak iktidara geldiğinizde Türkiye Cumhuriyetini yönetecek gücü kendinizde buluyormusunuz? şeklinde bir soru geldi. Buna verdiğimiz cevap, '' Şuanda ki yönetim bizim çırağımız bile olamaz.'' 

Perde arkasında o kadar cevher var ki ama söylediğim gibi medya silahımız kuvvetli olmadığı için bu cevherleri sergileyemiyoruz. Emin olun Türkiye Cumhuriyeti daha iyilerine layıktır. Bir gün görev ehline verilecektir.'' dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.