Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Olağan Toplantısını yaptı

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Olağan Toplantısını yaptı

Ankara Samsun dernekler federasyon şubat ayı olağan toplantısını, Ankara Samsunlular derneği ev sahipliğinde Laz Pide salonunda gerçekleştirdi.

A+A-

Samsunlu işadamı Ali Tosun’un işletmeciliğini yaptığı Laz Pide salonunda gerçekleştirilen Şubat ayı olağan kongresi Ankara Samsunlular Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Federasyon başkanı Muhittin Noyan başkanlığında gerçekleşen toplantıya çok sayıda Samsunlu katıldı. 
Başkan Noyan;” Katılımcılara yaptığı konuşmada, amacımız Ankara’da yaşayan Samsunluların ve Samsun'un çözüm bekleyen sıkıntılarını Ankara'ya taşıma noktasında da çalışmalar yaptıklarını söyleyen Noyan,, Ankara’da kayıtlı 150 binin üzerinde Samsunlu var. Bu rakamın kayıt dışılarla birlikte 250 binler civarında olduğunu tahmin ediyoruz. Başkentte bulunan bu güzide topluluğun dertleri ile dertlenip, sevinçleri ile gülmek istiyoruz ”dedi.

ankara-samsun-dernekler-federasyonu-olagan-toplantisini-yapti.jpegankara-samsun-dernekler-federasyonu-olagan-toplantisini-yapti-001.jpegankara-samsun-dernekler-federasyonu-olagan-toplantisini-yapti-002.jpegankara-samsun-dernekler-federasyonu-olagan-toplantisini-yapti-003.jpegankara-samsun-dernekler-federasyonu-olagan-toplantisini-yapti-004.jpegankara-samsun-dernekler-federasyonu-olagan-toplantisini-yapti-005.jpegankara-samsun-dernekler-federasyonu-olagan-toplantisini-yapti-006.jpegankara-samsun-dernekler-federasyonu-olagan-toplantisini-yapti-007.jpegankara-samsun-dernekler-federasyonu-olagan-toplantisini-yapti-008.jpeg

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.