ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI DESTEK

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI DESTEK

Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu Öğrencileri ve velileri Sakatlar Derneği Şubesine anlamlı destek yaptı.

A+A-

Okul öncesi Öğretmeni Hatice Onur konuşmasında, Bafra  Mehmet Ulusar AnaOkulu olarak  2013-2014-2014-2015 Eğitim öğretim Yılında devam eden Eko-Okullar Projesi kapsamında geri dönüşüm ve atık konularını işledik.

Bu yıl da  Anaokulu çocuklarımızla Mavi Kapak Kampanyası,başlatarak Engellinin Engelini aşmasına bizlerde destek olma adına bu anlamlı kampanyayı yürütmüş bulunmaktayız."Sizin için altı-üstü bir Mavi Kapak,onlar için ise her bir Mavi Kapak bir adım" demektir.Bizlerde Engelli arkadaşlarımıza biraz olsun yardımcı oldusak ne mutlu bizlere.Bu Mavi Kapak Kampanyasına gönülden destek olan tüm velilerimize ve bilinçil olan AnaOkulu Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Engellinin Engelini ortadan kaldırmak için almış olduğumuz tekerlik sandalyeyi ve toplanan Mavi Kapakları Bafra Sakatlar Derneğine teslim ediyoruz.

Daha önce Anaokolu Öğrencilerimiz tarafından toplanan  Mavi Kapakların karşığında bir Engelli arkadaşımıza Tekerlekli Sandalye alındı.Onu da Bafra Sakatlar Derneği Başkanı Murat Ceylan, Anaokulu müdüresi Saadet Öztürk  ve  Öğrenciler tarafından Hasan Özmengi adlı engelli arkadaşımıza takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.