ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİNİN SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YAPILDI

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİNİN SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI YAPILDI

Anadolu Gençlik Derneği Türkiye Geneli Siyer-i nebi sınavı 15 aralık Pazar günü tüm Türkiye’de gerçekleştirildi. 200 binden fazla öğrencinin katıldığı sınavın Bafra bölümünde ilçemizden başvuru yapan 430 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

A+A-

Siyer-i Nebi sınavı ile ilgili bilgi veren AGD Bafra Temsilciliği Liseler başkanı Mustafa GÖKMEN;

Kaybedeni olmayan efendimizin hayatını konu olan Siyer-i Nebi sınavının Lise kategorisindeki sınavını başarıyla gerçekleştirdiklerini belirtti. İlçemizde yapılan yarışmaya katılan öğrencilere dağıtılan kitaplardan sınav yapıldığını ve dereceye giren öğrencilere 31 ARALIK’TA gerçekleştirecekleri Mekke’nin fethi programında ödüllerini takdim edeceklerini belirtti.

Liseler komisyon başkanı Mustafa Gökmen “amacımız bir öğrenciye daha efendimizin hayatını aktarmaktır. Günümüzde gençlerimizin yaşadığı sıkıntılardan kurtulmanın yolunun peygamberimizin hayatını örnek almaları olduğuna inanıyoruz. Bu vesileyle bu çalışmamıza katkı sağlayan Milli Eğitim camiamıza, okullarda çalışmaları beraber yürüttüğümüz koordinatör öğretmenlerimize ve yarışmamıza katılan öğrencilere teşekkür ediyoruz dedi.

anadolu-genclik-derneginin-siyer-i-nebi-yarismasi-yapildi-1.jpganadolu-genclik-derneginin-siyer-i-nebi-yarismasi-yapildi-2.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.