Amed Fenerden beraberlik aldı

Amed Fenerden beraberlik aldı

Amed Fenerden beraberlik aldı

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında toplam kadro değeri yaklaşık 3 milyon Euro olan Amed Sportif Faaliyetler, sahaya yaklaşık 56 milyon Euro'luk kadroyla çıkan Fenerbahçe karşısından 3-3 beraberlik ile ayrıldı. 
Ziraat Türkiye Kupası'nın flaş ekibi Amed Sportif Faaliyetler, Çeyrek Final'de Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Diyarbakır'da oynanan Çeyrek Final ayağının ilk maçında sarı-lacivertlilere karşı etkili bir oyun oynamayı başaran Amedspor, 10. dakikada Şehmus'un golü ile öne geçti ancak Fenerbahçe 14. dakikada Ramazan ve 44. dakikada Fernandao'nun golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Amedspor, 2-1 geride olduğu maçta 68. dakikada Ferdi ve 70. dakikada Yusuf'un attığı gollerle bir anda 3-2 öne geçti ancak Fenerbahçe cevap vermekte yine gecikmedi. Sarı-lacivertliler, 76. dakikada Volkan'ın golüyle durumu eşitledi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Diyarbarkır'daki seyircisiz mücadele 3-3 eşitlikle sona erdi.

3 MİLYON EUROLUK KADROYLA MÜCADELE ETTİ
Toplam takım kadrosu değeri yaklaşık 3 milyon Euro olan Diyarbakır temsilcisi, sahaya 56 milyon Euro'luk kadro süren Teknik Direktör Vitor Pereira'nın öğrencileri ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada başa baş bir mücadele gösteren Spor Toto 2. Lig ekibi Amedspor, zayıf kadrosuna rağmen dev rakibinden beraberlik koparmayı başardı.

BURSASPOR'U ELEMİŞTİ
Amedspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda bir başka Süper Lig ekibi Bursaspor ile karşılaşmıştı. Bursa'da oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanan Amedspor, çeyrek finale yükselmeyi başarmış ve Fenerbahçe ile eşleşmişti. 
Fenerbahçe ile Amedspor arasındaki rövanş mücadelesi 1, 2 ya da 3 Mart tarihlerinde Ülker Stadyumu'nda oynanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.