ALMANYA’DAN BAFRA’YA YARDIM VE GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU.

ALMANYA’DAN BAFRA’YA YARDIM VE GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU.

Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanlığı yardım konusunda sınırları açtı.

A+A-

 

Göreve başladığı günden bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile tüm Sivil Toplum Örgütleri tarafından ve vatandaşlar tarafından takdir gören Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç Almanya’da yaptığı girişimler sonucu 1 tır dolusu yardım malzemesinin gelmesine aracılık etti.

Tırın Bafra’ya gelişinde Türk Kızılayının bugüne kadar yapılan girişimler sonucu bir deposunun olmaması nedeni ile Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Ramiz Genç Petrol Deposuna taşıyan Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç anlamlı yardım konusunda bir açıklama yaptı.

Genç açıklamasında,’’Almanya Mörlenbach şehrinde işçi olarak çalışan Bafralı Hemşerimiz Yüksel Arslan’ın girişimleri sonucunda 200 Koli giyim eşyası, 10 Adet Engelli Arabası, 5 Adet Bisiklet ve çeşitli hediye kolileri yardım olarak toplanıldı. Yüksel Arslan’ın Almanya’da bulunan Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile yaptığı yazışmalar ve çalışmalar sonucu toplanan bu yardımlar konteynırlara yüklendi. Bu kontepynırların Türkiye’ye gönderilme masrafını ise Peta Stapler adlı Alman Vatandaşı 1420 Euro vererek karşıladı. Haydarpaşa Limanına gelen yardım malzemeleri Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından sağlanan 1 tır ile Bafra’ya getirilerek bana teslim edildi. Yardım konusunda tüm dünya insanlığı aynı düşünceye sahiptir. Onun için yardımın dili, dini, ırkı ve ülkesi ayırt edilemez bir bütünlük sağlamaktadır. Bu anlamlı yardım konusunda büyük girişimi olan Almanya’da yaşayan Bafralı Kardeşimiz, Hemşerimiz Yüksel Arslan’a ve Alman vatandaşı olan dostluğun timsali Peta Stapler’e şükranlarımız sunarız.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.