ALİ FUAT TÜRKEL BAFRA’YA VEDA ETTİ

ALİ FUAT TÜRKEL BAFRA’YA VEDA ETTİ

Samsun’un Bafra İlçesinde yaklaşık 2 yıl Bafra İlçe Kaymakamı olarak görev yapan ve İstanbul Şişli Kaymakamlığına bu yıl atanan Ali Fuat Türkel ilçe Kaymakamlığı binası önünde yapılan veda töreniyle Bafra’ya veda etti.

A+A-

Şişli Kaymakamlığına atanan Ali Fuat Türkel Bafra İlçe Kaymakamlığı önünde veda konuşmasında;

''Tarım bölgesi olan Bafra Ovasında yaklaşık 2 yıl Kaymakamlık görevini çalışma arzusu zevkliyle yürüttük.

Çoğu ilden büyük olan bu güzel ilçede görev yapmanın mutluluğunu sizlerle birlikte beraber yaşadık.

Gerek İlçe Kaymakamlığında çalışan memur arkadaşlarımız, gerekse İlçe’nin protokolü Bafra için hep güzel çalışmalar yapmaya çalıştık.

Bafra ilçesinden güzel anılar ve duygular içinde veda ediyorum. Yeni görev yerimiz olan İstanbul Şişli’ye giderken artık sizlerin de orada bir eviniz olduğunu unutmayın.

Buraya beni yolcu etmeye gelen, gelmeyen her kese çok teşekkürler ediyorum ve hakkınızı helal edin, ne sizleri ne Bafra’yı unutmak mümkün olacak'' diyerek sözlerine son verdi.

Kaymakam Ali Fuat Türkel’in veda ziyaretine Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman G. Gökdoğdu, Bafra İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Türkiye Emekliler Bafra Şube Başkanı Ünal Bandır, Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra Sosyal yardımlaşma Müdürü Hasan İrer ve Bafra Kaymakamlığın personeli katıldı.

Kaymakam Türkel'den boşalan göreve Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Adanur atandı.

ali-fuat-turkel-bafra’ya-veda-etti-1.jpg ali-fuat-turkel-bafra’ya-veda-etti-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.