Alçılı Kolu İle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Alçılı Kolu İle Ziyaretlerine Devam Ediyor

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ilçesinde esnafları ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek, 24 Haziran seçimlerinde verdikleri destekten ötürü kendilerine teşekkür etti.

A+A-

Ziyaret kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tuncay Karaosman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Şimşek ve Şoförler Odası Başkanı İlfet Gören’i ziyaret ederek, her zaman milli iradenin önemine inandıklarını ve sahip çıkmaya gayret gösterdiklerini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ 24 Haziran seçim süresince Vakit 19 Mayıs Vakti, Vakit Türkiye Vakti diyerek destek veren tüm hemşerilerimize ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

AK Parti'nin milletle özdeşleşmiş bir parti, Recep Tayip Erdoğan'ın da milletle bütünleşmiş bir lider olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; "Milletimiz Cumhurbaşkanımıza olan ilgi ve sevgisini seçimle bir kere daha ortaya koydu. 19 Mayıs Halkı Reisini bugüne kadar nasıl sevdi ve sahip çıktıysa 24 Haziran’da da verdiği destekle sevdi ve sahip çıktı. 24 Haziran seçim sonuçları halkımızın Cumhurbaşkanımıza olan güvenini bir kere daha ortaya koydu." dedi.

‘Yaptığımız işin en güzel yanı gönüllere girebilmek.’ diyen Başkan Topaloğlu; ‘’9.5 yıldır sürdürdüğüm Belediye Başkanlığı görevi boyunca hayata geçirilen projeler gözle görülür, önemli olan gönüllere girebilmektir. Elhamdülillah.’’ dedi.

osman-topaloglu-ziyaret-2.jpgosman-topaloglu-ziyaret-5.jpgosman-topaloglu-ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.