ALAÇAMLILAR DERNEĞİ AĞASINDAN ÜYELERİNE YEMEK ZİYAFETİ

ALAÇAMLILAR DERNEĞİ AĞASINDAN ÜYELERİNE YEMEK ZİYAFETİ

Alaçamlılar Derneği Başkanı Salih Helvacı, üyeleriyle yemekte buluştu.

A+A-

Alaçamlılar Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Derneği Güreş Ağası ve Bafra Belediye Meclis Üyesi Adayı Kağan Satılmış Alkan, Alaçamlılar Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Derneği yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi.

Bafra Belediye Meclis Üyesi Adayı Kağan Satılmış Alkan, Bafra'nın sorunlarını, çözüm önerilerini dile getirerek dernek Başkanı ve üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. Alkan; "Baframız tarımıyla turizmiyle gelişmeye müsait bir ilçedir. Bizler, 31 Mart seçimlerinden sonra halkımızın teveccühüyle Bafra Belediye Meclisinde görev alırsak şehrimiz için en iyisini yapma gayreti içerinde olacağız" dedi. 

Alaçamlılar Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Dernek Başkanı Salih Helvacı; "Alaçamlılar Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma Derneği Güreş Ağası ve Bafra Belediye Meclis Üyesi Adayı Kağan Satılmış Alkan'a üyelerine verdiği kaynaşma yemeğinden ötürü teşekkür etti. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bafra Belediye Meclis Üyeliğine aday gösterilen güreş ağamız Kağan Alkan'ın her zaman destekçisiyiz" dedi.

 

salih-arslan-2.jpg

333333333333333.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.