ALAÇAM'DA YOL SEFERBERLİĞİ

ALAÇAM'DA YOL SEFERBERLİĞİ

Alaçam Belediyesi yeni aldığı kombi tipi sathi asfalt dökme aracı ile Alaçam İlçesi Etyemez Mahallesinde asfalt yol yapım çalışlarına başladı .

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Etyemez Mahallesi Muhtarı Arif Anarat , Alaçam AK Parti  İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Özdemir yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar yapılan çalışmalar hakkında: “Alaçam genelinde asfalt yol çalışmalarımız başlamıştır, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol genişletme, tesviye stabilize malzeme ile zemin sağlamlaştırma çalışmalarının gerçekleştirilmesinin ardından yeni aldığımız kombi tipi sathi asfalt dökme aracı ile ilçemizin genelinde asfalt yol yapım çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mahallelerimizde muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile istişareler yaptık. Görüşlerini de alarak çalışma yapılacak aciliyeti olan yerleri tespit ettik. Yeni aldığımız  asfalt dökme aracı ile önümüzdeki süreç yol yapım faaliyetlerimiz açısından atılım dönemi olacak. Çalışmalarımızın başından sonuna kadar, bizlere gösterdikleri anlayış ve sağduyudan dolayı halkımıza teşekkür ederim.

Alaçam’ın hizmetin en iyisine layık olduğuna vurgu yapan Başkan Uyar “Bunun gereğini yapmak için çalışıyoruz. Ekip ve ekipmanlarımızı güçlendirerek daha çok hizmet vermeye çalışıyoruz. Filomuza asfalt dökme aracı dahil ettik. Kurbanımızı keserek kazasız belasız çalışmasını temenni ederek işe başladık. Filomuza dahil ettiğimiz araç ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Hadi Uyar’a teşekkür ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.