Alaçam'da yol çalışmaları devam ediyor

Alaçam'da yol çalışmaları devam ediyor

Alaçam Belediyesi bu yıl 30 kilometre yolda asfalt çalışması yaparak Alaçamlı vatandaşlarımızın kullanımına açmayı hedefliyor.

A+A-

 

Alacamhaber:  Yıllardır yolu olmayan mahallelerin yollarını yaparak, Alaçamlı  vatandaşların hem çektiği sıkıntıları hem de tehlikeli yolculukların önüne geçerek konforlu ve güvenli yolculuk hizmeti sunmak için ilçe genelinde başlatılan asfalt yol seferberliği Alaçam’ın İncirli Mahallesinde  devam ediyor.

Alaçam  Belediye Başkanı  Hadi Uyar, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın  Cansız ve İncirli Mahallesi Muhtarı Cengiz Kodal, yapılan yol çalışmasını yerinde incelediler.

 Başkan Uyar “Belediye ekiplerimiz ayrıca, yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedir. İlçemizde belediyemiz tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt yolların bozulan kısımlarının onarılması; stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi çalışmaları yürütmekteyiz. Halkımızın yol çalışmaları konusundaki beklentilerini fazlasıyla karşılamak adına tüm ekiplerimizin seferber olduğunu bir kez daha belirterek, yenileyerek ulaşıma açtığımız yolların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

alacamda-yol-calismalari-devam-ediyor.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.