Alaçam'da Yaz Futbol Okulları

Alaçam'da Yaz Futbol Okulları

Alaçam Belediyesi tarafından organize edilen futbol yaz okulu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

8-12 yaşlar arası 100 öğrencinin katılımı ile Antrenör Ömer Karahan’ın yönetiminde Alaçam Şehir Stadyumunda hafta içi 5 gün devam ediyor.

Genç sporcuları antrenman esnasında ziyaret eden Belediye Başkanımız Hadi Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Dursun Uz, Alaçam Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Çelik sporculara başarılar diledi.

Öğrencilerin tatillerini verimli geçirmeleri için açtıkları yaz okullarını çok önemsediklerini belirten Hadi Uyar  “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz. Gençlerimizi ve Çocuklarımızı kötü alışkanlıktan uzak tutmak Alaçam Belediyesi olarak her yıl spor faaliyetleri ve çeşitli sosyal aktiviteler düzenliyoruz. Belediyemiz bünyesinde her yıl düzenlediğimiz yaz spor okulları ile çocuklarımızın eğlenerek öğrenmeleri; sporla paylaşım ve dayanışmayı geliştirmelerine ve keyifli bir tatil geçirmelerine imkân sağlıyoruz. Antrenörler ve eğitimcilerimizin verdiği çeşitli spor kurslarına velilerimizin ve öğrencilerimizin gösterdiği yoğun ilgi bizleri memnun ediyor.” dedi.

Belediye Başkanı Uyar kendilerine gösterdiği yakın ilgiden memnun kalan çocuklar ise sevgilerini uzun süre alkışlayarak gösterdi.

alacamda-yaz-futbol-okullari-1.jpgalacamda-yaz-futbol-okullari-2.jpgalacamda-yaz-futbol-okullari-3.jpgalacamda-yaz-futbol-okullari-4.jpgalacamda-yaz-futbol-okullari-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.