ALAÇAM'DA SONBAHAR BOCCE TURNUVASI YAPILDI

ALAÇAM'DA SONBAHAR BOCCE TURNUVASI YAPILDI

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz tarafından 10 Aralık Pazar günü Alaçam Bocce Sahasında düzenlenen Sonbahar Bocce Turnuvası 10 okuldan 70 öğrencinin katılımıyla gerekleştirildi.

A+A-

Çekişmeli oyunlara sahne olan turnuvaya Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR , Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR ve Alaçam Halk Eğitim Müdürü Salih İLERİ katılım sağlayarak sporculara başarılar diledi.
Alaçam Gençik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cansu KESKİN KARAASLAN ödül töreninde yaptığı konuşmada , Alaçam Türkiye'de Boccenin Beşiği olarak biliniyor.Amacımız alt yapı sporcularımıza tecrübe kazandırarak daha üst kademe turnuvalar için onları hazırlamak ve başarıya adım adım yaklaşmalarını sağlamaktır.Tüm bu çabalarımızın içerisinde özellikle Bocce İl Temsilcimiz Ramazan ÇOBAN'ın koordineli ve planlı çalışmalarıİlmiz ve İlçemiz için başarı kazanma oranında oldukça fayda sağlıyor.
Katılan tüm okullarımıza, sporcularımıza, antrenörlerimize ve gönüllülük ilkesiyle müsabakaları yöneten hakemlerimize, Bocce İl Temsilciliğimize teşekkür ediyorum.
Ve Özellikle her faaliyetimizde bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Oğuz Alp ÇAĞLAR'a, Sayın belediye Başkanımız Hadi UYAR'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral YILMAZ'a, Milli Eğitim Müdürümüz Sezai TURAL'a, İmam Hatip Lisesi Müdürümüz Adem ÇAVUŞ'a teşekkür ediyorum dedi.

alacampostası

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.