Alaçam'da servis şoförlerine eğitim

Alaçam'da servis şoförlerine eğitim

Alaçam ilçesinde öğrenci servis şoförlerine eğitim semineri verildi.

A+A-


İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Halk Eğitimi Merkezi’nde, taşımalı eğitim ve özel servis sürücülerine yönelik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Mehmet Öztürkçe, İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Okan Esen, Polis Memuru İsmail Karakayalı ve Sağlık Memuru Cemal Celayir’in katılımları ile bilgilendirme ve eğitim toplantısı yapıldı. Toplantıya 153 özel ve resmi taşımalı servis sürücüleri katıldı.
Jandarma Trafik Tim Komutanı Okan Esen, Polis Memuru İsmail Karakayalı, Sağlık Memuru Cemal Celayir eğitimde trafik kuralları ve servis sürücülerinin uyması gereken kurallar ve temel ilkyardım uygulamaları hakkında bilgilendirme yaptılar. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Mehmet Öztürkçe de taşımalı eğitim mevzuatı, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Şube Müdürü Fatih Mehmet Öztürkçe, Alaçam'da öğrencilerinin güvenle taşınmaları konusunda toplantının oldukça verimli geçtiğini belirtti. 
Toplantıya katılan emniyet, jandarma, sağlık personelleri ile taşıma yapan şirket yetkilileri ve sürücülerine katılım ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.