Alaçam'da şehitler için mevlit okutuldu

Alaçam'da şehitler için mevlit okutuldu

Alaçam ilçesinde, terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

A+A-


Alaçam Kaymakamlığı tarafından organize edilen mevlit ikindi namazı öncesi Merkez Şadibey Camii'nde düzenlendi. Mardin'in Derik ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk ile şehitler için mevlit okutuldu. Mevlide Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, İlçe Jandarma Komutanı Üstğ. Murat Şenyurt, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kenan Bıyık, İlçe Müftü Vekili Ferhat Maden, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, "Görevi başında bölücü hainler tarafından şehit edilen genç meslektaşım Muhammed Fatih Safitürk'e ve vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimize, güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet diliyorum, acılı ailelerin ve milletimizin başı sağ olsun. Herkes şunu iyi bilmeli ki, ben de dahil, büyük Türk milletinin her bir yiğit evladı, her an şehit olmaya hazırdır. Onlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz Türk milletimize buradan başsağlığı diliyorum. Hep birlikte inşallah daha güzel Türkiye için el ele, kol kola kenetlenerek memleketimize sahip çıkacağız. Okunan Mevlid-i Şerifi tüm şehitlerimizin ruhuna ithaf ediyorum. Devlet olarak her zaman şehit ailelerini yanında olacağız. Şehit ailesi olmak, şehit yakını olmak, bir şereftir. Bugün ay-yıldızlı bayrağın altında huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak bunu vatan uğruna canını feda eden evlatlarımıza, şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Siz değerli şehit aileleri bize şehidimizin emanetisiniz. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilere de acil şifalar, yakınlarına da sabır diliyorum" dedi.

alacamda-sehitler-icin-mevlit-okutuldu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.