Alaçam'da referandum çalışmaları devam ediyor

Alaçam'da referandum çalışmaları devam ediyor

Referandumda "evet" için destek turlarına devam eden Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR mahalle ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatıyor.

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, Alaçam Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali ŞENGÜL ve  parti yönetim kurulu üyeleri 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasına kısa bir zaman kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Başkan UYAR, Ak Parti Alaçam  İlçe Başkanı Av. Ali ŞENGÜL ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçenin mahallelerini, esnafı ziyaret ederek vatandaşları 16 nisanda  yapılacak olan halk oylaması hakkında bilgilendiriyor.

Ziyaretler hakkında bilgi veren Başkan UYAR şunları söyledi: “Ziyaret ettiğimiz her yerde hemşehrilerimizin yakın ilgi ve desteklerini görüyoruz. Değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Milletimiz 16 Nisan referandumunun önemini çok iyi biliyor’’.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Türkiye, 94 yılda 65 hükümetle tanıştı. Hükümetlerin ortalama ömrü 1,5 yıldır. Eğer istikrar olsaydı, eğer her 5 yılda bir seçim yapılsaydı, bugün 65. hükümet değil, 19. hükümet kurulacaktı. Türkiye koalisyon krizleri yaşamayacaktı. Artık bu olmayacak. Türkiye ve milletimiz kazanacaktır. Koalisyon dönemlerini, darbe zamanlarını hep beraber yaşadık vatandaşlarımızın ve esnafın  nasıl durumlarda kaldıklarını çok iyi biliyorsunuz. O günleri bir daha yaşamamak adına Ülkemizin istikrara ve büyümeye ihtiyacı vardır. Halkla, esnafla, yatırımcılarla aramızdaki bürokratik engelleri tamamen yok etmeye “EVET” demeliyiz ve büyük Türkiye yolundaki tüm kapıları sonuna kadar açmalıyız. Güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz.  16 Nisan tarihine kadar Alaçam’da gece gündüz demeden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini vatandaşlarımıza  anlatıyoruz ,anlatacağız. Ülkemizin önünde bulunan engelleri yok etmek için, büyüyerek 2023, 2053, 2071 hedeflerimize bir bir ulaşacağız. O yüzden Büyük ve Güçlü Türkiye için bu Referandumda sandıklardan “EVET” çıkacağına yürekten inanıyorum’’, dedi.

alacambelediye-baskani-hadi-uyar2.jpgalacambelediye-baskani-hadi-uyar4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.