Alaçam’da " Orda Bir Köy Var Yakında Projesi" Başlıyor

Alaçam’da " Orda Bir Köy Var Yakında Projesi" Başlıyor

Alaçam Belediyesi tarafından hazırlanan ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının destekleriyle süren “Orda Bir Köy Var Yakın Projesi” ‘nin Alaçam Belediye Başkanlığı Makamında yüklenici firma yetkilileri ve Belediye Başkanı Hadi Uyar tarafından iş yeri tesli

A+A-

İmza törenin ardından Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yüklenici firma Yetkilileri (DAMA RESTORASYON  DAN. İNŞ. PAZ. LTD.  ŞTİ) ve Alaçam Belediyesi Teknik Personeli Geyikkoşan’da bulunan proje sahasında  yapılacak olan  çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundular.

Başkan Uyar; “ İlçemiz turizm potansiyeli bakımından Samsun’un gözbebeği konumundadır. Özelikle yeşil ve mavinin iç içe bulunduğu Geyikkoşan Sahili ve mesire alanı yerli yabancı bir çok turistin uğrak noktası halindedir. Bizlerde yaptığımız bir çok çalışma ile Geyikkoşanımızı bir marka haline getirmek için  büyük çaba ve gayret gösteriyoruz. Gerek sahil yolu çalışmaları ve gerekse de halkımızın hizmetine sunduğumuz Çok Amaçlı Düğün Salonu ve  Yeni Güreş Alanımızla birlikte “Orda Bir Köy Var Yakında” projesi ile Geyikkoşanımızı  bir marka haline  getirmeyi planlıyoruz.

Proje kapsamında yapılacak olan 10 adet konaklama birimi 1 adet resepsiyon binası ve 2 adet satış binası ve çevre düzenleme ile  Geyikkoşan  hak ettiği değeri bulacaktır. Proje maliyeti  1.085.000,00 TL değerinde olup yapım çalışmaları bugün itibariyle başlamıştır. Bu projeler bir bütünlük halinde İlçemizin turizmine  yön verecek, altyapı oluşturacaktır. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

alacam-belediyesi-1-001.jpg alacam-belediyesi-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.