ALAÇAM'DA ‘’OKU,ANLA,YAŞA’’ PROJESİ

ALAÇAM'DA ‘’OKU,ANLA,YAŞA’’ PROJESİ

‘’Samsun Maarif Hareketi ‘’ çatı projesi çerçevesinde uygulanan ‘’Oku,Anla,Yaşa’’projesi kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ı makamında ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler daha sonra belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen kitap okuma şenliğine katıldı.

Alaçam Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Serhat Murat Karagöl ile öğretmenler Nigar Albayrak, F.Seval Uyar ve Fatih Kuru’nun koordine ettiği,okulun 2E,2F, ve 3C sınıfları öğrencilerinin hazırladığı programda öğrenciler kitap okuma etkinliği ve şiir dinletisi gerçekleştirdi.

Başkan  Uyar’dan okuma alışkınlığına tam destek

Okul öğrencilerini makamında ağırlayarak onlarla sohbet eden Başkan Uyar ,bu projede yer alan öğretmen ve öğrencileri kutladı. Cumhuriyet İlkokulu tarafından gerçekleştirilen 'Oku, Anla, Yaşa Projesi' ile de öğrencilerimiz ile bir araya gelmiş olduk. Hem beraber kitap okuduk hem de sohbet ederek güzel zaman geçirmiş olduk. Kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanıldığının bilincinde olarak bu önemli alışkanlığı öğrencilerimize aşılayan her projeye sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz". dedi

Başkan Uyar öğrencilerin sorularını yönelttiği soru cevap kısmında ise sorulara içtenlikle cevap verdi.

alacamda-‘’oku,anla,yasa’’-projesi.JPGalacamda-‘’oku,anla,yasa’’-projesi-001.JPGalacamda-‘’oku,anla,yasa’’-projesi-002.JPG

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.