Alaçam'da Öğrenciler Karnelerini Aldı

Alaçam'da Öğrenciler Karnelerini Aldı

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

A+A-

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam Garnizon Komutanı Samet Kuruçelik, Alaçam Emniyet Müdürü Kenan Bıyık , Alaçam Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Gökçeboğaz Mahalle Muhtarı Ali Uyanık ve Okul Müdürü Şükrü Öztürk ile beraber  Alaçam Gökçeboğaz İlk ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım töreni katıldı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakamı Fikret Zaman ve Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar karneleri inceleyerek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Zaman "Sevgili öğrenciler 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde dinlenmeyi hepiniz hak ettiniz. Bu yarıyıl tatilinde dinlenmeyle birlikte, derslerde eksiklerinizi gidermeye çalışacağınıza ve ikinci yarıyıla hazır halde geleceğinize eminim. Araştırma, inceleme, gözlem yapma ve en önemlisi de bol bol kitap okumaya yönelmelisiniz. Eğitim bizim önceliğimizdir. Çok ciddi bir şekilde eğitimin her kademesini ele alıyoruz. Bütün personelimize teşekkür etmek istiyorum. Huzurlu bir şekilde eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamladık" dedi.

 

Başkan Uyar ise; "Öğretmenlerimize ve velilerimize öğrencilerimiz üzerindeki emeklerinizden dolayı teşekkür etmek isterim. Öğretmenleriniz ve anne babalarınız size hayatta gerekli tüm donanımları ve hayat konusunda bilgi vermeye çalışıyorlar. Öğrencinin karnesi  velilerimizin beklentilerinizi karşılamamış olabilir. Bu durumda onlara, şefkatle yaklaşılmalıdır. Çocukların özgüvenini zedeleyecek tutumlardan özenle kaçınmanızı, çocuklar üzerinde yıkıcı etkiler oluşturacak tepkiler yerine, yapıcı, onarıcı, destek ve teşvik edici yaklaşımlar benimsenmelidir. Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm eğitim camiası ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum” dedi. Ayrıca okulda dereceye giren öğrencilere kitap hediye edildi.

img_9275.jpgimg_9284.jpgimg_9286.jpgimg_9292.jpgimg_9328.jpgimg_9390.jpgimg_9482.jpgimg_9413.jpgimg_9393.jpgimg_9425.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.