Alaçam'da Kızlan Mahallesi Hayvansal ve Yöresel Ürünler Pazarı açıldı

Alaçam'da Kızlan Mahallesi Hayvansal ve Yöresel Ürünler Pazarı açıldı

Kızlan ve Çevre Mahalleleri Hayvansal ve Yöresel Ürünler Pazarı Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.

A+A-

Alaçam Belediyesi'nce Kızlan Mahallesi'nde 3000 m2 alana kapalı ve açık bölümlerle inşa edilen pazar, zabıta ,veteriner hizmetleri  ve sosyal alanlar ile halkımızın hizmetine sunuldu.

Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ,Belediye Başkanı Hadi  Uyar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık  Müdür Mehmet Güreş, AK Parti İlçe Başkanı Av. Ali Şengül, Büyükşehir ve Belediye Meclis Üyeleri, Alaçam Belediyesi Birim Amirleri, Kamu kurum kuruluş temsilcileri, esnaflar, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’’  Pazarın  her  salı  günü üreticiyle tüketiciyi bir araya getirerek bölgenin ekonomisine ve tanıtımına  büyük katkı sağlayacağını, inanıyoruz. Biz Alaçam Belediyesi olarak  ilçemizin  önemli gelir kaynağından biri olan  hayvancılığı geliştirmek, ilçe ekonomisine katkı sağlamak amacı ile  Kızlan Bölgesi Hayvansal ve Yöresel Ürünler pazarını inşa ettik. Pazarın yapımında büyük emek sarf eden başta belediye personelimize ve Kızlan bölgesi halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdiden İlçemize , bölgemize , üreticilerimize, hayvancılık sektörüne hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’.dedi

Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp  Çağlar; Pazarının üreticiler, alıcılar , esnafa  ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

 Pazarın hayırlı ve bereketli olması için dua edildi. Açılış kurdelesini Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar ve protokol üyeleri tarafından kesildi.

 Açılışın ardından katılımcılar, pazarda incelemelerde bulundu.

kizlan-1.jpgkizlan-2.jpgkizlan-3.jpgkizlan-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.