Alaçam'da İftar Programları Başladı

Alaçam'da İftar Programları Başladı

Alaçam Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen , 'Mahallede İftar Var' programlarımı 27 Mayıs 2017 tarihinde Yoğunpelit Mahallesinde Başladı.

A+A-

Kurulacak iftar sofraları ile  bu yıl 20 mahallede kaynaşma sağlayacak.

Başkan Uyar: Bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor.

 İftarda konuşma yapan Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ,Yoğunpelit mahalle sakinlerinin Ramazanını tebrik ederek, “Ramazan tüm insanlığa, bolluk, bereket ve kardeşlik duygularını getiren bir ay. Bu yıl Ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam bir mahallede olmayı, vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmayı, paylaşmayı, hasbıhal etmeyi, sorunları dinlemeyi amaçladık.

 Bundan yola çıkarak mahalle sakinlerimizle kaynaştırmak, paylaştırmak ve onları dinlemek için  mahallelerimizde iftar sofraları kuruyoruz. Hep birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olur. “dedi.

 Yoğunpelit  mahalle muhtarı Mehmet Es , "Böyle güzel bir iftar sofrasında bizleri buluşturduğu için Belediye Başkanımız Hadi Uyar teşekkür ediyorum" dedi

İftar Programına  alaçam Beledi Başkanı Hadi Uyar,Belediye Meclis Üyeleri  Hasan Çelik,Ercan Aydın,Yoğunpelit Mahalle Muhtarı Mehmet Es ,AK Parti Kadın Kolları Üyeleri ve  mahalle sakinleri katıldı.

alacamda-iftar-programlari-basladi.jpgalacamda-iftar-programlari-basladi-001.jpgalacamda-iftar-programlari-basladi-002.jpgalacamda-iftar-programlari-basladi-003.jpgalacamda-iftar-programlari-basladi-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.