ALAÇAM'DA GENÇLİK HAFTASI DOLU DOLU YAŞANIYOR!

ALAÇAM'DA GENÇLİK HAFTASI DOLU DOLU YAŞANIYOR!

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde yapılan 15 – 21 Mayıs Gençlik Haftası dolu dolu yaşanıyor.

A+A-

18 Mayıs 2015 Pazartesi akşamı Alaçam şehir stadyumunda yapılan şarkı yarışması etkinliğine katılan öğrenciler birincilik almak için kıyasıya yarıştılar.

Akşam saat 20.00’de başlayan programa Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Garnizon Komutanı Duran Vuranok, Belediye Başkan vekili Hasbi Sezgin, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Şube Müdürü Mert Çaylı Okul Müdürleri Öğrenciler ve tribünleri dolduran kalabalık halk katıldı.

‘YAPILMAYA DEVAM EDİLECEĞİZ’
Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,” İlçemizde yapılan faaliyetler doğrultusunda 15 – 21 Mayıs Gençlik Haftası nedeni ile çeşitli etkinlikler yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğiz. Son olarak ise bu akşamı Fener alayı düzenleyerek gençlik haftası etkinliklerini tamamlamış olacağız” dedi.

‘ÇESİTLİ HEDİYELER VERİLDİ’
Sunuculuğunu Alaçam Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet Çelik’in yaptığı programda tribünde bulunan vatandaşları coşturarak eğlenceye renk kattı. Yarışmaya giren öğrenciler sırasıyla şarkılarını söylediler, jüri üyeleri tarafından değerlendirilen şarkı yarışmasında birinci olan eser Anadolu Lisesi Öğrencisi Özlem Yılmaz’a Bisiklet, ikinciliği Kız Meslek Lisesi Öğrencisi Duygu Çelik’e Gram Altın, Üçüncülüğü Anadolu Lisesi Öğrencisi Gül Nur Özer’a Emp3, Dördüncülüğü ise İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Dursun Koçer’a Spor Ayakkabısı hediyeleri verildi.

BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ
Şarkı yarışması sonrası Müzik Öğretmeni Zeynep Kaçan tarafından söylenen birbirinden güzel türküler ile programa renk kattı. Program sonunda yapılan etkinlik çerçevesinde Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ödüller Protokol tarafından dereceye girenlere verildi. Son olarak programa manevi olarak destek veren Müzik Öğretmenleri Ümit Mustafa Kocadal, Mustafa Sarıoğlu, Buket Özden, Arda Özcan, Veysel Emrah Öztürk, Duygu Gözcü, Zeynep Kaçan, Emrah Ekici, Doğan Sancak ve Halk Oyunları Hocası Selin Akça’ya Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar tarafından Başarı Belgelerinin verilmesi ile program son buldu.

Köksal ÖNER(ÖZEL HABER)

alacam-genclik-haftasi2.jpgalacam-genclik-haftasi3.jpgalacam-genclik-haftasi4.jpgalacam-genclik-haftasi5.jpgalacam-genclik-haftasi6.jpgalacam-genclik-haftasi7.jpgalacam-genclik-haftasi8.jpgalacam-genclik-haftasi9.jpgalacam-genclik-haftasi11.jpgalacam-genclik-haftasi12.jpgalacam-genclik-haftasi-10.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.