Alaçam'da Doğalgaz Şebekesi Yapımı

Alaçam'da Doğalgaz Şebekesi Yapımı

Alaçam’a doğalgaz dağıtım şebekesi yapımı konusunda uzun süredir devam eden çalışmalar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaslan tarafından müjdelenerek 2019 yılından itibaren çalışmalara başlanacağı kamuoyuna açıklanmı

A+A-

Alaçam’a doğalgaz dağıtım şebekesi yapımı konusunda  uzun süredir devam eden çalışmalar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaslan tarafından müjdelenerek 2019 yılından itibaren çalışmalara başlanacağı kamuoyuna açıklanmıştı.

 Bölgemizde doğalgaz dağıtım hizmetlerinden sorumlu AKMERCAN DELTA Doğalgaz Dağıtım Sanayi ve Tic. A.Ş. Bölge Müdürü Mustafa Sezen ve beraberindeki heyet  Belediye Başkanımız Hadi Uyar’ı makamında ziyaret ederek, yapılması planlanan doğalgaz dağıtım hattı ve sürecin işleyişi konusunda bilgi  ve fikir alışverişinde bulundular.

Başkan Uyar, " Alaçam’da  yaşayan hemşehrilerimizin  doğal gaza kavuşması adına  çok önemli bir adımı gerçekleştirmiş oluyoruz. Doğalgazın vatandaşlarımızın yaşam standardını yükselteceğini dile getiren Başkan Uyar, Bugün ilçe olarak hayalini kurduğumuz ve büyük emek harcadığımız doğalgaz için ilk adımın atıldığını vurgulayarak;çalışmaların  en kısa zaman başlayacağını  belirti.

Ayrıca ;Alaçamlı hemşehrilermiz adına çok memnun olduğunu yıllardır ilçemizin gündeminde olan bu hizmetin gerçekleştirilmesi hususunda ilk günden beri emeği ve  büyük katkısı olan basta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Sağlık Bakanı Sayın Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaslan, geçmiş dönem Gençlik  Spor Bakanı ve Milletvekili Sayın Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekillerimiz Sayın Orhan Kırcalı, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt olmak üzere emeği gecen herkese Alaçam halkı adına çok teşekkür ediyorum." dedi

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.