Alaçam'da "dikkat aile var" beğenildi

Alaçam'da "dikkat aile var" beğenildi

Alaçam Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında sanatseverlerle buluşturduğu Tiyatro Balans Ekibinin “Dikkat Aile Var” adlı oyun, Alaçam Belediyesi Anneler Parkı Sosyal Tesislerinde tiyatro severler ile buluştu.

A+A-

Alaçamlılar tarafından yoğun ilgi gören , tiyatro oyunu izleyiciler tarafından büyük alkış topladı. Tiyatro Balans ekibinin sahnelediği, Metin Karama’nın yazıp yönettiği “Dikkat Aile Var!” isimli komedram oyunu, Ebru Karaman,Öyküm Karaman,Ömür Akkan,Ali Ulvi Gülşen,Metin Tokat,Nurgül Açık ve Nermin Denizci tarafından sahnelendi. Tiyatro oyununun müzikleri ise Ferhat Hazar tarafından yapıldı.

Alaçamlı tiyatro severlerin büyük ilgi gösterdiği, bir ailenin başına gelen traji komik olaylar zincirinin anlatıldığı oyunun sonunda Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar , Yönetmen Metin Karaman’a plaket oyunculara çiçek takdim etti. 

Başkan Uyar;“Sergilenen Tiyatro oyunu hem düşündüren, düşündürürken ağlatan, ağlatırken bir taraftan güldüren bir sanat. Ben tiyatroya ve emektarlarına çok büyük saygı duyuyorum. Bu vesileyle de bizleri yalnız bırakmadığınız için buraya teşriflerinizden dolayı bütün Alaçamlı hemşehrilerim adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum’’; dedi ve sanatçılara tek tek teşekkür etti. Tiyatro gösterisine Belediye Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar,Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sebahattin Tural,Belediye Meclis Üyeleri Hasan Çelik,Hasan Sağlık,Raziye Kök,Ayşe Türker,kamu kurum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

alacamda-dikkat-aile-var-oyunu.JPGalacamda-dikkat-aile-var-oyunu-001.JPGalacamda-dikkat-aile-var-oyunu-002.JPGalacamda-dikkat-aile-var-oyunu-003.JPGalacamda-dikkat-aile-var-oyunu-004.JPGalacamda-dikkat-aile-var-oyunu-005.JPGalacamda-dikkat-aile-var-oyunu-006.JPGalacamda-dikkat-aile-var-oyunualacamda-dikkat-aile-var-oyunu.JPGalacamda-dikkat-aile-var-oyunu-007.JPGalacamda-dikkat-aile-var-oyunu-008.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.